Rivning i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Söker ni en rivningsfirma runt Järfälla? Lång erfarenhet och kunnighet som följer med den är andra saker vår rivningsfirma står för. Vill du ha hjälp att riva en gipsvägg eller en bärande vägg på olika orter i Stockholm? Vi finns här.

Lättrivning & Tungrivning

Lättrivning som tungrivning, vi ser till att sanering och rivning i Järfälla och Jakobsberg.

Bilning av Betong

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning

Håltagning utförs med fokus på säkerhet, miljövänlighet samt ett trevligt bemötande.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Järfälla & Jakobsberg, Stockholm

Våra hantverkare är verksamma i Järfälla, Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg, Upplands Bro samt Upplands Väsby.

Boka rivning i Järfälla och Jakobsberg

Under många år har vi hjälpt såväl privatpersoner med deras villor som bostadsrättsföreningar med deras lägenheter när det gäller sanering och rivning på olika orter i Stockholm.

Anlita vår rivfirma för olika tjänster

Från selektiv rivning till PCB-sanering – här har du flera exempel på vilka tjänster vår kombinerade rivnings- och saneringsfirma erbjuder:

  • Lättrivning såsom väggrivning och asbestsanering
  • Tungrivning såsom dammfri rivning av hela hus
  • Betongborrning för håltagning i exempelvis väggar

Låt oss hjälpa dig snabbt och säkert

Tack vare vår mångåriga erfarenhet och stora kunnighet inom rivnings- och saneringsjobb kan du luta dig tryggt tillbaka i förvissningen att vi arbetar såväl snabbt som säkert. Vi har rätt metoder för att leverera dammfria rivningar, vilket ger en sundare miljö för både dig och våra hantverkare. Självklart innehar vi nödvändiga miljö- och säkerhetscertifieringar.

Välj våra rivare inför nästa byggprojekt

Våra noggranna och punktliga rivare arbetar nära byggare. Faktum är att många byggprojekt involverar moment av rivning och sanering. Om du vill kan vi rodda hela bygg- och fastighetsprojekt åt dig. Ett trevligt bemötande gentemot våra kunder är själva kärnan i vår verksamhet, så tveka inte att kontakta oss för anpassade lösningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Privatperson? I så fall kan du ha rätt till rotavdrag på våra hantverkares tjänster. Då räknar vi med detta i offerten. Vare sig du är villaägare eller ägare av kommersiella fastigheter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Lokala Rivare i Norra Stockholm

Vårt företag arbetar i  Kungsängen, Barkaby, Berghem, Skälby, Veddesta, Stäket, Viksjö och Jakobsberg. Vi utför även många arbeten i bland annat Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sollentuna, Täby, Enebyberg, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Enköping, Bålsta och Håbo.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?