Lättrivning i Stockholm

Vi utför lättrivningar i hela stor-Stockholm. Om du inte är bekant med lättrivning handlar det normalt om att riva lite lättare konstruktioner. Det kan till exempel vara en gipsvägg eller en installation. Normalt så sker rivning med enklare maskiner eller med ren handkraft. Det beror lite på vad det är för typ av vägg. Med vår erfarenhet kan vi anpassa oss efter alla typer av byggnader och lokaler. Kontakta oss för en gratis offert!

Avväxling

Vi gör en analys av väggarna i fastigheten och gör upp en plan.

Riva Vägg

Vi har mångårig erfarenhet av att riva bärande väggar.

Bilning av Golv

Vi är experter på bilning i hårda material som betong och cement.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en inomhusrivning i Stockholm?

Tillsammans med dig som kund gör vi upp en plan för hur vi bäst ska genomföra arbetet.

Med en god arbetsmiljö i fokus

För oss är det A och O att våra medarbetare vistas i en god arbetsmiljö under rivningen. Därför använder vi både luftrenare och fläktar under rivningen. Det är också väsentligt om det vistas andra människor i närheten av rivningen. Vi sätter alltid säkerheten i första hand.

Få ett första kostnadsförslag

Är du intresserad av en lättrivning är det bara att höra av dig till oss. Vi kommer gärna ut på plats och tar oss en titt på vad som måste göras. Sedan kan du få ett första kostnadsförslag. Det är inte bindande utan du kan tänka över det i lugn och ro. Vi är beredda att köra igång när du är redo.

Lättrivning med fokus på kunden

Alla har olika förutsättningar och önskemål när det kommer till en rivning. Vi anpassar oss efter dina önskemål och går alltid igenom rivningen innan vi sätter igång. Du blir hela tiden uppdaterad och får rapporter om vad som händer. Skulle det bli eventuella förseningar kommer vi att meddela dig om det i god tid.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?