Håltagning & Betongborrning i Stockholm

Behöver du hjälp med håltagning i området kring Stockholm? Vi har lång erfarenhet av denna typ av lösningar och kan leverera snabbt och effektivt. Vi erbjuder professionella lösningar för alla typer av kunder. Med hjälp av våra professionella medarbetare och moderna verktyg kan vi varje gång leverera ett proffsigt resultat. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Betongborrning

Vi utför betongborrning i alla sorters byggmaterial så som betong, cement, tegel & granit.

Golvsågning

Vi har mångårig erfarenhet av sågning och bilning av golv. Kontakta oss idag!

Väggsågning

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Specialister på Håltagning i Stockholm

Kostnadseffektiva och noggranna håltagningar i Stockholm

Vi erbjuder effektiv håltagning med stor noggrannhet

För oss spelar det ingen roll vad det är för storlek på uppdraget, vi har utrustning att klara det mesta. Håltagningen görs alltid med största möjliga precision. Innan vi påbörjar en håltagning gör vi alltid en analys av materialet. Sedan anpassar vi oss efter situationen. Du har också möjlighet att efterfråga ett visst resultat.

Flexibel håltagning för privatpersoner och företag

Vi har erfarenhet av en rad olika material inklusive betong och tegel. Vi kan använda oss av ett flertal olika tekniker beroende på vilket material det handlar om. Ett populärt arbetssätt är rundhålssågning. Det är något vi gör ofta.

Då kan det behövas en håltagning

Det finns flera anledningar till att man behöver göra en håltagning. En av de vanligaste anledningarna är att man ska installera ny el eller VVS vilket är vanligt när man vill öppna upp ett rum och förändra planlösningen i en bostad. Oavsett anledning är vi redo att hjälpa till. Vi rekommenderar alltid att ta hjälp av ett proffs för att få ett garanterat snyggt resultat.

Vi hjälper dig i hela Stockholm

Vi är inte bundna till något specifikt område utan kan ta oss an uppdrag i hela Stockholm. Några av de områden som vi är vana att arbeta i är Bro, Kungsängen, Huddinge, Haninge, Järfälla, Djursholm, Norrtälje, Sundbyberg och Lidingö. Börja med att höra av dig till oss så kan vi skicka ut en första offert. Sedan kan du bestämma dig om du vill gå vidare eller inte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?