Sanering i Stockholm

Behöver du hjälp av ett saneringsföretag i Stockholm? Vi har lång erfarenhet inom all form av sanering inklusive asbest och mögel. Vi använder oss av fullgod utrustning och ser till att göra det på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Målet är alltid att få ett hållbart resultat vilket gynnar alla som vistas i lokalerna. Hör av dig för ett gratis prisförslag!

Asbestsanering

Vi kan hjälpa dig med rivning av alla typer av bärande innerväggar i alla sorters fastighetshus.

PCB-Sanering

Vi erbjuder effektiv håltagning och betongsågning med stor noggrannhet.

Sanera Nikotin & Lukt

Vi sanerar lägenheter och hus från lukt, nikotin och misär. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av Avväxling i Stockholm?

Vi accepterar förfrågningar över hela Stockholm

Komplett sanering med duktiga medarbetare

Eftersom vi är ett komplett företag kan vi hjälpa alla från privatpersoner till företag. Vi är noga med att hålla en tidsplan och har en tät dialog med kunden från början till slut. När det gäller sanering dokumenterar vi också allt noggrant. Vi ser alltid till våra kunders bästa och sätter dig i fokus.

Effektiv sanering i hela Stockholm

Om du upptäcker mögel i din bostad eller fastighet ska du agera så snart som möjligt. Det kan vara skadligt för din hälsa att vistas bland mögel en längre period. Om du kontaktar oss gör vi först en kontroll och ser hur stor skadan är. Därefter gör vi en sanering och ser till att mögelsporer inte kan få fäste på nytt.

Medarbetare som brinner för sitt yrke

Att sanera kan innebära tuffa utmaningar men vår personal brinner verkligen för sitt yrke och för att ge dig en bättre inomhus- eller utomhusmiljö. Vi ser det också som en självklarhet att hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen. På så sätt kan vi använda oss av de senaste teknikerna och göra ett så effektivt arbete som möjligt.

Vi minimerar damm och utsläpp

När vi gör en sanering är målet alltid att du ska kunna vistas i lokalen så snart som möjligt. Vi är väldigt flexibla och försöker sanera så fort som det är möjligt. Om du vill se våra tidigare referenser är det bara att fråga. Vi är alltid tillmötesgående och samarbetsvilliga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?