Avväxling i Stockholm

Vill du riva en eller flera innerväggar i din fastighet i Stockholm? Då måste du veta om det är en bärande vägg eller inte. Annars kan du begå ett ödesdigert misstag. När du ska riva en bärande vägg måste du nämligen omfördela vikten med hjälp en avväxling. Det är därför vi finns till. Vi gör en analys av väggarna i fastigheten och gör upp en plan.

Riva Bärande Vägg

Vi kan hjälpa dig med rivning av alla typer av bärande innerväggar i alla sorters fastighetshus.

Håltagning

Vi erbjuder effektiv håltagning och betongsågning med stor noggrannhet.

Lättrivning

Med vår erfarenhet kan vi anpassa oss efter alla typer av byggnader och lokaler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Certifierade för att göra sanering & rivning

  Hög Kvalitet

  Vi utför alla arbeten med högsta precision

  Fri Offert

  Boka våra tjänster online 24/7

  Behov av Avväxling i Stockholm? Vi accepterar förfrågningar över hela Stockholm

  Experter på avväxling i Stockholm

  Vårt skickliga rivbolag står redo att hjälpa dig med avväxlingar runt om i Stockholm. Under våra verksamma år har vi varit ute på uppdrag hos kunder i bland annat Nacka, Vallentuna, Täby, Värmdö, Älvsjö, Enskede, Kungsholmen, Tumba, Ekerö och Färingsö. Våra byggare är experter på bärande väggar och kan se vad som är den bästa lösningen för dig.

  Stor kunskap om äldre hus

  Har du nyligen köpt ett äldre hus som du vill rusta upp och renovera? Då ska du nämligen vara extra försiktig. Många väggar i ett äldre hus kan nämligen vara bärande även om det inte är avsikten. Det kan bli en väldigt dyr historia om du gör fel. Vi har kunskapen och ser till att det blir rätt från första början.

  Du måste först göra en bygganmälan

  Om du ska göra en avväxling måste du först göra en anmälan till din kommun. Bor du i en bostadsrätt måste du även ha föreningens godkännande. Det är ju något som kan påverka hela fastigheten. Vi kan även utföra avväxlingar i kommersiella fastigheter, lager, kontor och andra lokaler.

  Få hjälp av en specialist

  Är du nyfiken på att få reda på mer om en avväxling? Då är det bara att kontakta oss. Vi brukar alltid börja med en besiktning av lokalen eller fastigheten. Sedan kan vi återkomma med en offert så snabbt som möjligt. Du får garanterat ett trevligt bemötande och bra service genom hela projektet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra
   - Samordnare

   Nummer: 08-505 17 271
   offert@rivningsfirma.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vad kostar det att anlita er?

   Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

   Utför ni alla typer av Uppdrag?

   För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

   Utför ni även Sanering?

   En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra
    - Samordnare

    Nummer: 08-505 17 271
    offert@rivningsfirma.se

    Offert? Klicka här