Bilning av Betong i Stockholm

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med bilning av golv och betong? Vi är experter på bilning i hårda material som betong och cement. Våra medarbetare är utbildade och vet hur de ska anpassa sig efter olika lokaler och situationer. Tillsammans med dig som kund gör vi upp en plan för hur vi bäst ska genomföra arbetet.

Bila Betonggolv

Är du nyfiken på att få reda på mer om bilning? Då är det bara att kontakta oss.

Bila Källare

Vi erbjuder effektiv bilning av källargolv med stor noggrannhet. Hör av dig för mer info.

Bila Golvbrunn & Avlopp

Vi har lång erfarenhet av denna typ av lösningar och kan leverera snabbt och effektivt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Certifierade för att göra sanering & rivning

  Hög Kvalitet

  Vi utför alla arbeten med högsta precision

  Fri Offert

  Boka våra tjänster online 24/7

  Söker ni hjälp med Bilning i Stockholm? Med en god arbetsmiljö i fokus

  Därför kan du behöva bila ditt golv

  Det finns många anledningar till att man behöver bila ett golv. Ibland behöver man byta ut hela golvet, ibland behöver man byta ut ett par avloppsrör. Vi hjälper alla typer av kunder i Stockholm inklusive fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du är också välkommen att kontakta oss som privatperson.

  Lång erfarenhet av bilning

  Våra hantverkare har arbetat med bilning i små och stora lokaler under flera år. Vi kan garantera ett proffsigt resultat varje gång. Innan vi sätter igång kan vi skicka ut ett kostnadsförslag som är helt förutsättningslöst. Vi kan också komma ut på en första inspektionen i byggnaden och bilda oss en uppfattning om hur vi ska lägga upp arbetet.

  Kunder i hela Stockholmsområdet

  För oss spelar det ingen roll var du bor utan vi kommer gärna ut på uppdrag över hela Stockholm. Vi har arbetat hos kunder i Danderyd, Solna, Vallentuna, Järfälla, Täby, Tumba, Ekerö, Enskede och Mälarhöjden. Vi står också för alla maskiner som vi förvarar i vår moderna maskinpark.

  Du som kund står alltid i centrum

  Vi är ett rivföretag som alltid har våra kunders önskemål i fokus. Du får gärna komma med förslag och önskemål innan vi sätter igång. Vi välkomnar gärna långvariga samarbeten där vi kan hjälpa dig med bilning varje gång det behövs. Det är till exempel väldigt användbart om du äger flera fastigheter. Vi lägger stor vikt vid att skapa en personlig relation med våra kunder.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra
   - Samordnare

   Nummer: 08-505 17 271
   offert@rivningsfirma.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vad kostar det att anlita er?

   Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

   Utför ni alla typer av Uppdrag?

   För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

   Utför ni även Sanering?

   En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

   Arbetar ni hela Stockholm?

   Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra
    - Samordnare

    Nummer: 08-505 17 271
    offert@rivningsfirma.se

    Offert? Klicka här