Husrivning i Stockholm

Är det dags för en omfattande husrenovering? Då brukar det även vara aktuellt med en husrivning. Vår byggfirma kan utföra allt inom husrivning till ett kostnadseffektivt pris. Behöver du riva ditt hus, ett förråd eller andra byggnader på tomten är det bara att höra av dig. Vi kommer alltid med en första offert utan bindningskrav. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Rivning av Hus

Flexibel husrivning för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

Rivning av Villa

Med hjälp av våra professionella medarbetare och moderna maskiner kan vi varje gång leverera ett proffsigt resultat.

Rivning av Fastighetshus

Alla har olika förutsättningar och önskemål när det kommer till en rivning. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Riva ett Hus i Stockholm?

Vi accepterar förfrågningar över hela Stockholm

Specialister på husrivning i Stockholm

Om ditt hus är i ett så dåligt skick att det inte längre är säkert bör det rivas och göra plats för ett nytt. Vi är specialister på just husrivning och ser till att huset jämnas till marken på ett säkert och effektivt sätt. Vi utför rivningsarbeten i hela Stockholm inklusive Danderyd, Åkersberga och Enskede.

Snabb och effektiv rivning

Ska du bygga ett nytt hus är det bäst att komma igång med rivningen så snart som möjligt. Vår målsättning är alltid att snabbt komma igång. Innan vi börjar kommer vi ut till huset och ser hur det kan rivas på bästa sätt. Du bör aldrig riva ditt hus själv då det är tungt arbete med många riskmoment.

Alltid med säkerheten i första hand

Du kan lita på att vi sätter säkerheten i första hand när vi ska riva ett hus. Det krävs också en del förarbete innan man kan påbörja själva rivningen. Först och främst måste du ha ett rivningslov för huset. Det ansöker du om hos din kommun. Sedan måste du även stänga av el och vatten innan själva rivningen sätter igång. Vi berättar gärna mer om detta.

Du får hjälp av behöriga medarbetare

Alla våra medarbetare har behörighet och kompetens att utföra en husrivning. Vi ser till alla detaljer så inga kablar eller ledningar kommer till skada. Du kan räkna med att du lämnar ditt hus och din tomt i säkra händer när du anlitar oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?