Flytspackling & Golvavjämning i Stockholm

Söker ni hjälp med att flytspackla i Stockholm? Flytspackling används för att jämna ut golv. Det utförs till exempel i samband med renoveringar. Dels i bostäder och kontorsmiljöer där man avlägsnat den yttre golvbeläggningen för att lägga på ny och där limrester m.m. gör underlaget ojämnt. Dels i industrimiljöer där slitage gjort det nödvändigt att jämna ut golvet. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Flytspackla

När vi är färdiga kommer du ha ett golv som håller länge i ert våtrum eller badrum.

Golvavjämning

Vi hjälper industriföretag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag & fastighetsägare.

Bilning Betong

Har ni ett betonggolv som behöver rivas? I så fall kan vi hjälpa er med bilning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av Flytspackling eller Golvavjämning i Stockholm?

Vi är en professionell & väletablerad Stockholmsfirma

Vi är specialister på flytspackling

Flytspackling kan genomföras av flera olika syften, inte bara golvavjämning. Vi flytspacklar bland annat för att skapa fall till brunnar, frånfall för vatten (det vill säga så att vatten rinner i en bestämd riktning), för att förstärka golv med mera. Vi kan också hjälpa till med att ge golv förstärkta ytskikt.

Gör ditt golv mer lättstädat

När flytspackling används för ytskikt är det för att ge golvet en hårdare yta. Detta kan vara bra som förstärkning till exempel i butiksmiljöer där många går på golvet. Det gör också golvet enklare att städa.

Din golvspecialist i Stockholmsområdet

Vi flytspacklar och jämnar ut golv åt kunder över hela Stockholmstrakten. Det innebär att vi jobbar både i Stockholms kommun och i orter däromrking. Till exempel Norrtälje, Åkersberga, Vallentuna, Täby och Järfälla. Vi har jobbat åt kunder som fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Golvavjämning hemma? Dra nytta av sänkt kostnad med rotavdraget

Du vet väl att du har rätt till rotavdrag om du anlitar oss för att genomföra flytspackling i ditt hem? Så länge du är folkbokförd i och äger bostaden ifråga finns möjligheten för dig att sänka kostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

Skriv eller ring för ett gratis kostnadsförslag

Du får en gratis offert för flytspackling genom att höra av dig till oss. Berätta vad för typ av golv det rör sig om, hur stort det är, material med mera. Om du inte vet kommer vi gärna och tittar på golvet helt utan kostnad. Väl mött!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?