Rivning i Upplands Väsby, Stockholm

När du anlitar hantverkare för rivning i Upplands Väsby med omnejd bör du välja ett rivbolag som arbetar miljövänligt och säkert. Vårt rivningsföretag erbjuder dammfri rivning inom såväl byggbranschen som fastighetsbranschen.

Lättrivning & Tungrivning

Vare sig du är privatperson, fastighetsägare eller bostadsrättsförening kan du vara förvissad om att vi utför noggranna och trygga rivningar.

Bilning av Betong

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Erfaren Rivningsfirma i Upplands Väsby, Stockholm

Du hittar oss bland annat på orter som Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll samt Kungsängen.

Anlita ett rivföretag som har lång erfarenhet

Våra hantverkare, rivare och sanerare har gjort rivningar och saneringar i Upplands Väsby under många år. Därmed utför vi arbetet med stor kunnighet. Med åren har vi finslipat våra metoder så att vi kan erbjuda dig tjänster där säkerhet för människa och miljö prioriteras först. Givetvis utan att vi kompromissar med den förträffliga kvalitet som är vårt signum.

Boka sanering och rivning i Upplands Väsby

Vi utför i princip alla tänkbara säkra och miljövänliga arbeten inom sanering och rivning i Upplands Väsby – här har du exempel på våra tjänster:

  • Rivning av bärande vägg i villa
  • Selektiv rivning i stor lokal
  • Sanering av giftig asbest och PCB

Få hantverkshjälp i hela Stockholmsområdet

Du måste inte ha en koppling till Upplands Väsby för att anlita vårt rivnings- och saneringsföretag. Vi utför lättrivning, tungrivning och husrivning i hela Stockholmsområdet. 

Välj en rivfirma med ett trevligt bemötande

Du förtjänar inget annat än ett trevligt bemötande från den rivnings- och saneringsfirma du anlitar. Vi månar om dig som kund på flera sätt. Det här märker du på den punktlighet och omsorgsfullhet vi utför arbetena med. Du märker det även på hur nära vi arbetar med dig som kund när vi tillsammans skräddarsyr en lösning för ditt byggprojekt.

Kontakta oss för en offert med rotavdrag

Som privatperson kan du ha rätt att få rotavdrag på våra rivnings- och saneringsarbeten. Om så är fallet kan du se avdraget direkt i offerten. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag på våra snabba och säkra tjänster. Vi har utfört arbeten i Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll samt Kungsängen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?