Rivning i Vallentuna, Stockholm

På jakt efter en rivningsfirma i Vallentuna med omnejd? Då har du kommit rätt. Vårt företag har lång erfarenhet av att göra rivningar i Storstockholm. Tack vare den mångåriga erfarenheten arbetar vi snabbt och skickligt vare sig vi gör en lättrivning eller sanering. När du anlitar oss kan du vara trygg i förvissningen att vi sätter dig, miljön och säkerheten först.

Lättrivning & Tungrivning

Låt oss ta fram en gemensam en plan inför ditt nästa rivnings- eller saneringsprojekt i Stockholm.

Bilning av Betong

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Vallentuna, Stockholm

Våra rivare arbetar i Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg samt Tingvall

Boka rivning i Vallentuna

Miljön och säkerheten är viktiga. Vi eftersträvar därför ett så miljövänligt, klimatsmart och säkert arbete som möjligt under rivningsjobben. Lättrivning, tungrivning samt sanering är exempel på de arbeten vi utför i hela Vallentuna området. Privatperson, fastighetsägare eller BRF? Inga rivnings- eller saneringsprojekt är för stora eller små för oss.

Få hjälp i Vallentuna med omnejd

Vilka orter i trakterna kring Vallentuna är vår rivfirma verksam på? Våra hantverkare utför noggrant rivningsarbete på platser som Åkersberga, Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg samt Tingvalla. Arbetena görs både i egen regi och i samarbete med företag i såväl byggbranschen som fastighetsbransch.

Anlita oss för följande rivningsprojekt

Nedanför följer exempel på projekt våra hantverkare, rivare och sanerare utför med skicklig hand:

  • Rivning av bärande vägg
  • Rivning av gipsvägg
  • Borttagning av asbest
  • PCB-sanering
  • Betongborrning

Välj ett rivföretag som kommer i tid

Punktlighet är viktigt. Enligt vår mening är det en självklar del av ett trevligt bemötande gentemot dig som kund. Därför kan du räkna med att vi kommer i tid när vi ska göra lättrivning, tungrivning, husrivning, sanering, håltagning eller betongborrning på någon av dina fastigheter och/eller tomter.

Kontakta oss för dammfri rivning i Vallentuna

Miljön och säkerheten först, som sagt. Vi är en miljö- och säkerhetscertifierad rivningsfirma som ser till att rivningarna blir dammfria. I och med våra dammfria rivningar värnar vi både din och våra hantverkares hälsa. Förutom detta har vi kunskap om hur man sanerar giftiga material som PCB och asbest. Kontakta oss för en skräddarsydd offert och lösning!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?