Rivning i Åkersberga, Stockholm

När du anlitar oss för en rivning i Åkersberga med omnejd kan du vara förvissad om att våra hantverkare ser till så att den uppfyller alla miljö- och säkerhetskrav genom att bland annat vara dammfri. Vill du även ha hjälp med sanering? Vi finns här.

Lättrivning & Tungrivning

Vid både lättrivning och tungrivning är det viktigt att hantverket utförs med skicklighet och noggrannhet.

Bilning av Betong

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Åkersberga, Österåker, Roslagen & Stockholm

Vi arbetar i Österskär, Margretelund, Täljö, Gottsunda, Stenhagen, Stora Stava, Flaxenvik, Solhaga, Svinninge, Vaxholm samt Roslagen

Få kunnigt utförd rivning och sanering

Kvalitet är något vårt sanerings- och rivningsföretag aldrig kompromissar med. Inte heller säkerhet och miljövänlighet. Vi har lång erfarenhet av att utföra alla tänkbara riv- och saneringsjobb. Du kan anlita oss för bland annat lättrivning, tungrivning, husrivning, asbestsanering, PCB-sanering, betongborrning samt håltagning.

Anlita oss för att göra rivning i Åkersberga

Här följer exempel på arbeten vi kan utföra för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare i trakterna kring Åkersberga i Stockholm:

  • Lättrivning av farliga material
  • Tungrivning av hela byggnader
  • Håltagning såsom betongborrning

Välj dammfria rivningar och saneringar

Det är inte alls ovanligt att det dammar vid rivnings- och saneringsjobb. Vare sig vi gör en rivning av bärande vägg, rivning av gipsvägg eller PCB-sanering i Åkersberga är vi noggranna med att göra ett dammfritt och miljövänligt hantverk. Tack vare vår långa erfarenhet jobbar vi snabbt och säkert. Så med oss behöver du inte oroa dig: Vi säkerställer att allt sköts rätt.

Boka oss på flera orter runt Åkersberga

Låt våra hantverkare hjälpa dig runt omkring Åkersberga och andra orter i Stockholmsområdet. Du hittar oss på platser som Danderyd, Täby, Vallentuna, Skånsta, Tråsättra, Österskär, Margretelund, Täljö, Gottsunda, Stenhagen, Stora Stava, Flaxenvik, Järfälla, Solhaga, Svinninge, Vaxholm samt Roslagen.

Kontakta oss för en skräddarsydd offert

Ett trevligt bemötande är själva kärnan i våra tjänster inom byggbranschen och fastighetsbranschen. Privat- som företagskund, vi hjälper dig att ta fram skräddarsydda rivnings- och saneringslösningar utifrån dina behov. Visste du att privatpersoner kan få ROT-avdrag på våra tjänster? Kontakta oss för en offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?