Rivning i Danderyd, Stockholm

Under många år har vi utfört allt från lättrivning till sanering runt om i Danderyd. Det innebär att vi har lång erfarenhet av såväl hantverket som Stockholmsområdet och därför kan arbeta snabbt och säkert med en känsla för det lokala.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Danderyd? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Våra rivare arbetar Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholm, Stocksund m.fl.

Anlita oss för en säker selektiv rivning i Danderyd

Att riva och sanera kan inbegripa många olika saker. Det gäller att ha kunskap om material, ämnen och byggnader för att arbetet ska utföras så snyggt, säkert och miljövänligt som möjligt. Vårt rivbolag i Stockholm är vana att göra så kallad selektiv rivning under vilken vi hanterar och sorterar potentiellt miljöfarliga material med varsamhet.

Kontakta oss för att få hjälp med allt inom riv

Det finns egentligen inga uppdrag vi inte kan göra inom rivning och sanering. Lättrivning, tungrivning, husrivning, betongborrning och PCB-sanering – kontakta oss för att få en kostnadsfri offert med eventuellt ROT-avdrag på de olika arbetena.

Välj riv- och saneringstjänster med miljö i fokus

Förutom våra kunders nöjdhet är säkerhet och miljö alltid vår främsta prioritet när vi bland annat levererar följande riv- och saneringstjänster:

  • Rivning av bärande vägg i bostadsrätt
  • Sanering av asbest på gammal byggnad
  • Betongborrning på kommersiell tomt

Boka våra byggare i Stockholm med omnejd

Vilka andra Stockholmsorter än Danderyd är vi verksamma på? Du hittar oss bland annat i Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Enebyberg, Djursholms, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och i Sollentuna. På dessa platser har vi jobbat med små som stora tomt- och fastighetsprojekt.

Anlita en trygg och noggrann rivningsfirma

Vår kundbas utgörs av privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag av olika slag. Många av våra kunder väljer att komma tillbaka till oss just för att vi har trevligt bemötande och ger anpassade lösningar utifrån behov. Vi har också rykte om oss att jobba så noggrant och tryggt som möjligt. Med oss får du dammfria rivningar och precisa håltagningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?