Rivning i Sollentuna, Stockholm

När du ska utföra en rivning i Sollentuna är det viktigt att arbetet görs rätt. Det är här som vår riv- och saneringsfirma kommer in i bilden. Vi har nämligen lång erfarenhet av att göra sanerings- och rivningsjobb som präglas av ett säkerhetstänk kring såväl människa som miljö. Anlita oss för allt från husrivning till PCB-sanering!

Inomhus- & Lättrivning

Privatperson, BRF eller kommersiell fastighetsägare? Oavsett vilket kan vi skräddarsy en fri offert.

Hus- & Tungrivning

Vi har erfarenhet & maskinpark redo för rivning av fastigheter & hus. Anlita ett mångsidigt & skickligt rivföretag.

Håltagning & Avväxling

Vi utför avväxling av bärande vägg, betongborrning & håltagning. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Rivningsfirma i Sollentuna, Stockholm?

Våra rivare arbetar i Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg m.fl.

Anlita oss för att riva och sanera byggnader

Att riva liksom att sanera byggnader är vanliga inslag i olika bygg- och fastighetsprojekt. Rivning och sanering går hand i hand, för att riva exempelvis gipsväggar eller bärande väggar kan även innebära selektiv rivning i vilken vi sorterar och tar hand om specifika material. Det kan likaså medföra håltagning för dörrar och fönster i betongväggar.

Beställ kunniga och punktliga saneringstjänster

Listan över de rivnings- och saneringstjänster våra hantverkare utför med kunnighet, noggrannhet och punktlighet kan göras lång. Nedanför följer ett urval av våra projekt:

  • PCB-sanering av giftiga ämnen i kommersiell byggnad
  • Dammfri rivning av gipsväggar i bostadsrättsförening
  • Betongborrning i bärande väggar i privatägd villa

Kontakta en rivfirma med ett trevligt bemötande

Det spelar ingen roll om du är privatkund eller företagskund, dina behov är viktigast för oss. Låt oss ta fram en gemensam en plan inför ditt nästa rivnings- eller saneringsprojekt i Stockholm. Vi tror på en öppen dialog och skräddarsydda lösningar. Kanske är det därför vi har rykte om oss att ge ett trevligt bemötande.

Testa vad vi går för genom en fri offert med ROT

På sätt och vis kostar det inget att testa vad vi går för. Du kan nämligen få en kostnadsfri offert där vi går igenom projektet. Privatkund? Då kan du få rotavdrag på arbetet. Välkommen att kontakta oss!

Boka en rivning i Sollentuna och närliggande orter

Byggarna på vår firma åtar sig gärna uppdrag inom lättrivning, tungrivning, husrivning samt håltagning. Var någonstans är vi verksamma? I Sollentuna, Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm och så vidare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?