Rivning i Täby, Stockholm

Att rivning och sanering är ett hantverk kan våra byggare skriva under på. Tack vare år av övning och skickligt utförda arbeten på stora som små fastigheter har vårt rivbolag utvecklat metoder för en snygg, säker och dammfri rivning i Täby. Fläktar och luftrenare används för att säkerställa en trygg arbets- och vistelsemiljö under projektets gång.

Inomhus- & Lättrivning

Låt oss ta fram en gemensam en plan inför ditt nästa rivnings- eller saneringsprojekt i Stockholm.

Hus- & Tungrivning

Ska ni riva ett hus eller en villa? Låt oss hjälpa er. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Täby, Stockholm

Våra rivare arbetar i Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Hägernäs, Lahäll, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark m.fl.

Låt oss hjälpa dig med rivning i Täby med omnejd

När du anlitar oss kan du få hjälp med helheten. Vi gör lättsanering, tungsanering, husrivning, betongborrning samt håltagning i hela Stockholmsområdet. Du hittar oss på orter som Täby centrum, Täby kyrkby, Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Hägernäs, Lahäll, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark, Visinge, Ella Park och Danderyd.

Kontakta oss för dammfria rivningar med rotavdrag

Kund, miljö och säkerhet är vår rivningsfirmas fokus. Du kommer märka vårt trevliga bemötande och trygga säkerhetstänk när vi utför våra dammfria rivningar och saneringar i Täby och stor-Stockholm. Kontakta oss för en fri offert med rotavdrag för privatpersoner!

Köp byggtjänster av ett säkert och trevligt företag

Säkerhet först och trevligt bemötande är ledorden för oss när vi utför följande tjänster inom lättrivning, tungrivning samt sanering av olika slag i Täby med omnejd:

  • Sanering av stora byggnader för kommersiella fastighetsägare
  • Rivning av gipsväggar och bärande väggar i privatägd villa
  • Håltagning i väggar i bostadsrättsförenings lägenheter

Sanera miljöfarliga material med selektiv rivning

Selektiv rivning är också något vi gör. Det här är bra när du behöver separera och sortera material på ett säkert och smidigt vis. Andra material som kräver varsamhet är asbest och PCB, det vill säga sådana giftiga ämnen som vi sanerar såväl privat som kommersiellt ägda fastigheter och tomter från.

Anlita ett noggrant rivningsbolag i byggbranschen

Noggrannhet och precision är viktigt inom vårt hantverk. Det här gäller inte minst när vi ersätter gamla fogar med giftfria alternativ vid exempelvis en PCB-sanering. Det är också standarden när vi gör håltagning och betongborrning. Av den anledningen förbereder vi oss omsorgsfullt genom att undersöka platsen och materialet först.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?