Rivning i Spånga, Stockholm

Det är inte alltid så lätt att veta vart man ska vända sig, eftersom det finns så många tjänster och företag inom byggbranschen och fastighetsbranschen. Behöver du hjälp med rivning eller sanering kan vi erbjuda behöriga och certifierade rivare som både är trevliga och noggranna – och alltid tänker på säkerheten!

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Spånga & Stockholm

Våra rivare arbetar i Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden eller Flysta

Både större och mindre rivarbeten

Vår rivningsfirma kan utföra större rivningsarbeten där ett eller flera hus ska tas bort, men vi kan också stå för lättrivning, som till exempel kan vara rivning av en bärande vägg eller gipsvägg. Du kan också kontakta oss om du vill ha hjälp med håltagning, vi kan bland annat utföra betongborrning. Vårt rivbolag står för riv av högsta kvalitet, med seriösa medarbetare som kommer i tid och håller det som avtalats.

Välj en miljö- och säkerhetscertifierad rivfirma

  • Miljövänlig husrivning med selektiv rivning
  • Sanering för en mer hälsosam inomhusmiljö
  • Dammfri rivning för en snabb och effektiv process

Bostadsrättsförening? Vi kan stå för rivningen

Alla sorters kunder är välkomna – BRF, företag, privatpersoner!

Du kan alltid få en offert utan kostnad

Vi är en saneringsfirma och rivfirma som kan stå för alla sorters rivning och även sanera asbest eller utföra PCB-sanering. Behövs det byggare eller andra hantverkare för att slutföra arbetet ser vi till att de är på plats så att arbetet kan flyta på utan problem. Vad kommer det då att kosta? Hör av dig så tar vi fram ett kostnadsförslag!

Var behöver du rivning?

Vi kan komma till dig – var arbetet än behöver göras! Finns du i Spånga, Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan eller Hässelby Villastad? Inga problem! Vi kommer också gärna till Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden eller Flysta. Våra kunniga hantverkare kan även hjälpa dig som finns i Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna eller Kista.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?