Rivning i Bromma, Stockholm

Börjar det bli dags för ett rivningsarbete? Oavsett om det rör sig om rivning av en bärande vägg, rivning av en gipsvägg eller om du vill bli av med ett helt uthus kan du vända dig till oss. Vi använder oss av selektiv rivning, som innebär att rivningsmaterialet delas upp. På det sättet kan en hel del återanvändas – vilket är ett smart alternativ som är bra för miljön!

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Bromma & Stockholm

Våra rivare arbetar i Holmgård, Stuvsta, VIdja, Lissma, Flemingsberg, Glömsta m.fl.

Rivning du kan känna dig trygg med

Vi som rivbolag sätter alltid säkerheten först. Visst vill vi jobba snabbt, men det är viktigare att ingen riskerar att bli skadad. För att arbetsmiljön ska bli så säker som möjligt använder vi oss alltid av behöriga hantverkare vid riv, så att rivningsarbetet kan ske på ett professionellt sätt. Det gör att du kan lita på vårt rivningsföretag och inte behöver oroa dig för att vara i närheten när vi jobbar.

Gratis kostnadsförslag på arbetet

Vill du ha en rivningsfirma som alltid kommer i tid, bjuder på ett trevligt bemötande och tar både stora och små jobb på största allvar? Då kan vi vara det rivningsbolag du letar efter! Kontakta oss så får du en gratis offert. Arbete av hög kvalitet behöver inte vara dyrt!

Allt inom Rivning

  • Alla sorters rivning – lättrivning och tungrivning
  • Alla sorters kunder – BRF, företag, privatpersoner och fastighetsägare
  • Sanering, håltagning, betongborrning och andra tjänster

Hör av dig när du behöver PCB-sanering

Vi är ett saneringsföretag med lång erfarenhet och kunniga hantverkare!

Dammfri rivning i hela området

Våra noggranna och snabba rivare kan ta hand om din fastighet i Bromma, Spånga, Äppelviken, Nockeby, Alvik, Traneberg, Ulvsunda, Norra Ängby eller Södra Ängby. Behöver du sanering eller rivning i Olovslund, Ålsten, Eneby, Beckomberga, Blackeberg, Smedslätten, Bromma Kyrka, Mariehäll, Abrahamsberg eller Bromsten kan du alltid höra av dig till oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?