Rivning i Sundbyberg, Stockholm

Ska du riva och/eller sanera i Sundbyberg? Nästan alla typer av fastighetsprojekt rymmer moment av rivning och sanering. Då är du varmt välkommen att kontakta vår rivnings- och saneringsfirma i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att rodda små som stora byggprojekt och säkerställer att arbetet utförs enligt alla miljö- och säkerhetsregler.

Inomhus- & Lättrivning

Vi har lång erfarnenhet av rivning inomhus & precisionsrivning. Vi håller det även städat under & efter projektets gång.

Hus- & Tungrivning

Ska ni riva ett hus eller en villa? Låt oss hjälpa er. Vi erbjuder totalentreprenad.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokalt Rivningsföretag i Sundbyberg, Stockholm

Våra byggare i Sundbyberg, Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista samt Täby fixar helheten.

Få hjälp med rivning i Sundbyberg

Lättrivning och tungrivning är exempel på arbeten som kan innebära att man river bärande väggar lika gärna som att man sanerar ett område från farlig asbest. 

Kontakta oss för skräddarsydda tjänster

Privatperson, BRF eller kommersiell fastighetsägare? Oavsett vilket kan vi skräddarsy en fri offert för bland annat följande tjänster:

  • Rivning av bärande vägg och rivning av gipsvägg
  • Sanering av asbest och PCB-sanering
  • Selektiv sanering med särskiljning av material

Anlita ett mångsidigt och skickligt rivföretag

Om du tänker brett kring rivning och sanering får du en bra bild av vad vårt riv- och saneringsföretag gör. Våra tjänster inom lätt- och tungrivning inkluderar nämligen även arbete med betongborrning och husrivning. Med detta menas att vi kan riva allt från enskilda väggar till hela byggnader. Givetvis utför vi dammfria rivningar.

Boka hantverkare som värnar säkerhet

Vår långa erfarenhet har gett oss viktiga insikter: säkerhet måste alltid komma först. Under rivningar och saneringar kommer både byggare och boende i kontakt med potentiellt farliga material. Vi arbetar för att minimera sådana risker och har utvecklat processer för att vi alla ska kunna vistas i en så hälsosam miljö som möjligt under projekttiden.

Beställ en fri offert för rivning och sanering

Vi är noggranna, miljövänliga och punktliga. Det går att arbeta omsorgsfullt och samtidigt att jobba på snabbt. När du anlitar oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och ett rivföretag som kommer i tid. Kompromissa inte mellan säkerhet och snabbhet, kontakta oss för ett fritt kostnadsförslag på våra byggtjänster i Sundbyberg & Sollentuna med omnejd.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?