Rivning i Kungsängen & Upplands-Bro, Stockholm

Har du behov av ett erfaret rivningsföretag? Vår rivfirma erbjuder ett brett utbud av tjänster och kan hjälpa dig med allt från håltagning och betongborrning till att riva hela hus.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Kungsängen & Upplands-Bro

Våra rivare arbetar i Bålsta, Enköping, Täby, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta, Katrinedal, Segersta m.fl.

Stort utbud av tjänster inom rivning

När du väljer oss får du ett rivningsbolag som erbjuder alla sorters rivningsarbeten. Det vanliga är att dela in det i lättrivning – som rivning av bärande vägg eller rivning av gipsvägg och tungrivning – som rivande av hela hus med maskiner. Dessutom kan vi även fungera som saneringsföretag och göra din fastighet fri från asbest, utföra en PCB-sanering eller kontrollera om det finns skadliga halter av några farliga ämnen.

Dina behov i centrum

Våra rivare, byggare och andra hantverkare arbetar alltid noggrant och snabbt. De kommer i tid och utgår från dina önskemål. Under arbetet får du uppdateringar och vid behov kan anpassningar göras. Att lyssna på dig som är kund är centralt för att vi ska kunna leverera ett resultat som du blir nöjd med.

Välj en miljö- och säkerhetscertifierad rivfirma

  • Miljö i fokus – selektiv rivning med återvinning
  • Stor vikt vid säkerhet – erfarna hantverkare
  • Hög kvalitet – alla uppdrag tas på största allvar

Letar du efter kunniga rivare?

Vi har lång erfarenhet, certifierade hantverkare – och bjuder alltid på ett trevligt bemötande

Möjligt att få ROT-avdrag

Vi utför arbeten inom byggbranschen och fastighetsbranschen, och du kan anlita oss som företag, bostadsrättsförening eller fastighetsägare. Du har också möjlighet att vända dig till oss som privatperson. Vi håller då samma höga nivå på arbetet, men du kan få ett bättre pris eftersom du kan använda dig av ROT-avdraget.

Dags för rivning i Danderyd?

Vi jobbar inte bara i Kungsängen och Upplands-Bro, vi river och sanerar i hela området! Finns din fastighet i Bålsta, Enköping, Täby, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta, Katrinedal eller Segersta? Välkommen att höra av dig till oss! Vi kan också komma ut till områden som Gillmarksbyn, Kräggla, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Ullevi, Kallhäll, Viksjö, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik och Väppebyberget.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?