Rivning i Märsta & Sigtuna, Stockholm

Vill du anlita en rivningsfirma för att bli av med en fastighet, eller vill du bara slippa väggen som står i vägen för din utsikt? Välkommen att höra av dig till oss! Vi är ett rivföretag med lång erfarenhet och vi har kunniga rivare som utför både lättrivning och tungrivning.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Märsta & Sigtuna

Våra rivare arbetar i Uppsala, Håbo, Grillby och Upplands Väsby till Granby, Knivsta, Räfsta, Skogby och Krogsta

Miljövänlig rivningsfirma

  • Snabbt arbete med hög kvalitet – behöriga och certifierade hantverkare
  • Du är alltid välkommen – som privatperson, BRF, fastighetsägare eller företag
  • Effektivt och klimatsmart – selektiv rivning och dammfri rivning

Vi utgår från dina behov

Det som är viktigt för dig är viktigt för oss – vi planerar utifrån dina önskemål!

Vi kan allt inom riv

När du väljer oss som rivningsbolag kan du få hjälp med allt från håltagning till att riva hela hus. Vi utför gärna lättrivning och kan stå för rivning av gipsvägg eller bärande vägg, så att du kan använda din fastighet på ett nytt sätt!

Saneringsfirma med lång erfarenhet

Jobbar du i byggbranschen eller fastighetsbranschen och behöver ett seriöst saneringsföretag? Hör av dig till oss! Vi kan stå för PCB-sanering, sanering av asbest och även andra typer av sanering vid behov. Vi har byggare, rivare och alla andra hantverkare som kan behövas.

Hur fungerar det med ROT-avdrag?

ROT-avdraget är ett avdrag som skapats för att privatpersoner lättare ska kunna anlita professionell hjälp. Det gäller för arbete på fastigheter du själv äger och bor i, och även rivningsarbeten och sanering ingår. Därför kan du som är privatperson använda ROT-avdraget när du anlitar oss.

Vi kommer till dig – var du än finns!

Ligger inte din fastighet i Märsta eller Sigtuna? Vi utför rivningsarbeten och sanering i allt från Uppsala, Håbo, Grillby och Upplands Väsby till Granby, Knivsta, Räfsta, Skogby och Krogsta. Våra noggranna hantverkare kommer också gärna ut till dig som behöver hjälp i Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna, Droppsta, Kättsa, Brista eller Rolsta.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?