Rivning i Enskede & Årsta, Stockholm

Var hittar du ett rivbolag som har ett trevligt bemötande och som kommer i tid? Du hittar oss i Enskede och Årsta. Vi har lång erfarenhet inom rivning och sanering i Stockholm. Under åren i byggbranschen har vi fått viktiga kunskaper om hur man kan arbeta så säkert och miljövänligt som möjligt. Säkerhet för människa och miljö bör komma först.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Enskede, Årsta & Stockholm

Våra rivare arbetar i Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten m.fl.

Få heltäckande tjänster inom rivning och sanering

Vi är en heltäckande rivningsfirma – här har du exempel på våra tjänster:

  • Selektiv rivning
  • Lättrivning
  • Tungrivning
  • Husrivning
  • PCB-sanering
  • Asbestsanering
  • Håltagning
  • Betongborrning

Välj en rivfirma som värnar miljö och säkerhet

Nu kanske du undrar hur vår riv- och saneringsfirma prioriterar säkerheten. Vi skapar bland annat en trygg arbetsmiljö genom dammfri rivning och hanterar miljöfarliga ämnen varsamt. Givetvis har vi alla nödvändiga miljö- och säkerhetscertifieringar och arbetar aktivt för att leva upp såväl till dessa som till de lagar vi förväntas följa.

Boka sanering eller rivning i Enskede och Årsta

Enskede och Årsta är bara exempel på orter i Stockholm där vi hjälper såväl privatkunder som totalentreprenader med riv- och saneringsjobb. Du kan anlita oss på platser som Enskede, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

Anlita ett rivningsföretag med lång erfarenhet

Våra hantverkare har inte bara lång erfarenhet, de har nödvändiga utbildningar för att vi som bolag ska kunna leverera i linje med det senaste inom säkerhet och miljö. Även våra maskiner och verktyg följer miljö- och säkerhetsstandarder. Lägg därtill den kunskap vi har om hur man utför arbetet så dammfritt och giftfritt som bara går.

Kontakta oss och få ett trevligt bemötande

BRF, fastighetsägare, snickare eller kanske villaägare? Oavsett vilket kan du förvänta dig ett gott bemötande och skräddarsydda lösningar utifrån vad du behöver i rivnings- och saneringsväg. Kontakta oss för en fri offert. Privatperson? Då räknar vi med ROT!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?