Rivning i Farsta & Sköndal, Stockholm

Du kan anlita oss för rivning i Farsta och Sköndal. Rivjobb måste inte nödvändigtvis handla om att riva saker. Tvärtom kan rivningar göras när du vill skapa en vacker byggnad genom renovering av den. Så om du har ett bygg- eller renoveringsprojekt kan det vara värt att kontakta en rivningsfirma som vår för att se hur vi kan hjälpa dig med allt från att göra hål i bärande väggar till att sanera PCB i gamla fogar.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Farsta, Stockholm

Våra rivare arbetar i Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen m.fl.

Välj trevliga, punktliga och säkra rivtjänster

Några av våra främsta egenskaper som sanerings- och rivningsfirma är att vi har ett trevligt bemötande, sätter säkerheten först och kommer i tid. Lägg därtill vår långa erfarenhet av att göra följande jobb:

  • Riva gipsvägg
  • Riva bärande vägg
  • Lättrivning
  • Tungrivning
  • Husrivning
  • Selektiv rivning
  • Håltagning
  • Betongborrning
  • PCB-sanering
  • Sanering av asbest

Boka kunnig rivning i Farsta och Sköndal

Du kan anlita oss för rivning i Farsta och Sköndal. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan samt Fruängen är andra orter i Stockholm där vi utför riv- och saneringsjobb med stor kunnighet och precision.

Anlita oss för små som stora projekt

Bostadsrättsföreningar, byggare, privata husägare samt kommersiella fastighetsbolag hör till vår kundkrets i Stockholm. Med detta skrivet är vi vana att axla små som stora, enkla som svåra projekt inom rivning och sanering.

Få noggrann planering inför riv och sanering

Noggrann planering är A och O för att lyckas när man river och sanerar. Därför gör vi en första koll innan vi drar i gång projektet. Vi går igenom fastigheten och materialen i den. Research om byggnaden och/eller tomten är något vi också ägnar oss åt. Visste du att byggåret kan säga en hel del om vilka giftiga material som sannolikt finns i en byggnad?

Kontakta ett säkert och miljövänligt företag

Att identifiera och ta hand om farliga material är något som vårt riv- och saneringsföretag gör med stor varlighet. Givetvis ser vi även till att våra tjänster håller måttet vad gäller miljö och säkerhet. Dammfri rivning är vår standard. Kontakta oss för en fri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?