Rivning i Älvsjö, Stockholm

När det kommer till säker och miljövänlig rivning i Älvsjö är vi ett tryggt val. Med vår långa erfarenhet och kunnighet har vi resurserna som krävs för att utföra allt från lättrivning till husrivning i Stockholm. Rivjobb kan även innebära håltagning och sanering, vilket vi har snabba och precisa metoder för. Har du kanske ett riv- eller saneringsprojekt på gång?

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Älvsjö & Stockholm

Våra rivare arbetar i Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen m.fl.

Anlita oss för tjänster inom rivning i Älvsjö

Ett trevligt bemötande och hantverkare som kommer i tid är ett par av de saker du kan förvänta dig när du väljer våra följande tjänster:

  • Dammfri rivning av gipsväggar
  • Komplett husrivning av en hel byggnad
  • Håltagning för dörr i bärande betongväggar
  • Miljövänlig sanering av asbest i eternitplattor
  • Selektiv rivning och omhändertagning av miljöfarliga materia

Låt oss riva och sanera miljösäkert

Det finns nästan ingen rivning som inte medför sanering. Vid något så enkelt som rivning av gipsvägg eller bärande vägg stöter man ofta på material som behöver tas om hand. Många byggnader innehåller så kallad PCB. Det här är miljöfarliga material som kan finnas i form av bland annat fogar. Låt oss ta bort miljöfarliga material och ersätta dem med bättre alternativ.

Boka rivarbete för alla tänkbara fastigheter

Vårt riv- och saneringsföretag hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt företag i bygg- och fastighetsbranschen i hela Stockholm. Du hittar oss exempelvis i Älvsjö, Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

Välj säkerhet och miljövänlighet vid rivning

Vare sig du ska göra en betongborrning, husrivning eller PCB-sanering är det viktigt att projektet planeras först. Vi tar en första titt på material i byggnaden eller på tomten och ser över hur arbetet kan utföras så säkert och miljövänligt som möjligt i förhållande till gällande regler.

Kontakta ett skickligt riv- och saneringsföretag

Nöj dig inte med mindre än en byggfirma som på ett erfaret, skickligt och trevligt sätt tar sig an enkla som svåra utmaningar inom rivning och sanering i Älvsjö med omnejd. Kontakta oss för en fri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?