Rivning i Liljeholmen & Gröndal, Stockholm

När du ska boka en rivning i Liljeholmen, Gröndal eller på en annan ort i Stockholm bör du välja ett rivföretag som har stor kunskap om såväl rivarbeten som området. Lätt- och tungrivningar medför en hel del planerande och då underlättar det om hantverkarna du anlitar är fullt införstådda i förutsättningarna så att de kan jobba snabbt och säkert.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Liljeholmen, Stockholm

Våra rivare arbetar Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten m.fl.

Välj ett rivbolag som tar hand om helheten

Vårt bolag utför inte bara rivningar såsom rivning av gipsvägg, rivning av bärande vägg eller husrivning. Vi jobbar med helheten med vilket vi menar att vi även utför sanering, betongborrning och håltagning. Vare sig du vill ha hjälp med att sanera asbest, göra hål för dörrar eller riva delar av en byggnad i privatägd villa eller kommersiell fastighet finns vi här.

Kontakta oss för en första koll och fri offert

Privatperson, byggföretag eller bostadsrättsförening? Inga rivningar, saneringar eller betongborrningar är för stora eller komplexa för oss. Kontakta oss så tar vi en titt på vad som behöver göras och skickar en fri offert.

Anlita våra trevliga och punktliga hantverkare

Det är inte för inte vi har rykte om oss att ha ett trevligt bemötande och att komma i tid. Nedanför följer exempel på de tjänster vi gör inom rivning och sanering – givetvis med fokus på att leverera utifrån vad du vill ha:

  • Lättrivning med sortering av miljöfarliga material
  • Säker och dammfri tungrivning vid en omfattande renovering
  • Noggrann sanering av PCB och asbest i bostadsrättförening

Få en miljövänlig rivning i Liljeholmen och Gröndal

Anlita oss för miljö- och säkerhetscertifierade rivningar liksom saneringar i Gröndal, Liljeholmen, Årstadal, Liljeholmskajen, Lilla Essingen, Ekensberg, Vinterviken, Lövholmen, Årsta, Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Hägerstensåsen, Liseberg, Hökmossen samt i Mälarhöjden.

Boka noggranna rivare och sanerare i Stockholm

Även små rivningsprojekt, som håltagning i vägg eller rivning av gipsvägg, medför vanligen hantering av giftiga material. Tack vare vår långa erfarenhet tar vi smidigt hand om hela processen så noggrant och miljövänligt som möjligt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?