Rivning i Hägersten & Mälarhöjden, Stockholm

En säkert utförd rivning i Hägersten och Mälarhöjden börjar med att du anlitar en erfaren, kunnig och noggrann rivningsfirma. Vårt kombinerade riv- och saneringsföretag har planerat och utfört miljövänliga arbeten som följer alla säkerhetsregler under många år. Kontakta oss för att bolla allt från husrivning till PCB-sanering i Stockholm med omnejd.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Hägersten, Mälarhöjden & Stockholm

Våra rivare arbetar i Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp m.fl.

Anlita oss för rivning i Hägersten och Mälarhöjden

Vår kundbas sträcker sig från villaägare till byggföretag på Stockholmsorter som Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

Säkra platser från miljöfarliga ämnen

Rivare är även sanerare och byggare. Ta våra hantverkare som exempel. De är med och bidrar till bra resultat vid såväl ny- som ombyggnationer. Tack vare att de sanerar fastigheter och tomter från giftiga material och ämnen är det säkert att bo och vistas på platserna.

Boka tjänster inom rivning och sanering

Lättrivning, tungrivning, husrivning, håltagning, betongborrning samt asbest- och PCB-sanering är exempel på saker vi gör. Här har du exempel på våra tjänster:

  • Göra hål i betongväggar för dörrar och fönster vid en stor renovering av en kontorsbyggnad
  • Sanera lägenheter i en bostadsrättförening på PCB i fogar och sätta nya giftfria fogar
  • Riva ett helt hus på en villatomt så att en privatperson i stället kan bygga sitt drömhus

Få ett trevligt och punktligt bemötande

Miljö och säkerhet kommer alltid först för våra hantverkare. Trots att vi jobbar med stor varsamhet och precision kompromissar vi inte med tiden. Kanske är det därför omdömena om oss är så uppskattande. I dessa brukar det stå att vi kommer i tid och att vi har ett trevligt bemötande mot våra kunder.

Kontakta oss för en dammfri rivning

Betongborrning som selektiv rivning, rivning av gipsvägg som rivning av bärande vägg, vi finns här för dig. Kontakta oss för ett första fritt förslag på hur ditt nästa projekt kan gå till för att garantera en säker, miljövänlig och dammfri rivning eller sanering.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?