Rivning i Huddinge, Stockholm

Vad kännetecknar en bra sanering eller rivning? Först och främst är det en fråga om miljö och säkerhet. Därför bör du välja ett rivningsföretag som arbetar säkert och miljövänligt. Om firman dessutom kommer i tid och har ett trevligt bemötande är det ett stort plus. Allt detta står vår heltäckande riv- och saneringsentreprenad för i Huddinge.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Huddinge & Stockholm

Våra rivare arbetar i Holmgård, Stuvsta, VIdja, Lissma, Flemingsberg, Glömsta m.fl.

Anlita oss för tjänster inom rivning och sanering

Nedanför följer exempel på riv- och saneringstjänster vi har lång erfarenhet inom:

  • Håltagning för dörrar och fönster vid villarenovering
  • Dammfri rivning av gipsvägg i bostadsrättslägenhet
  • Husrivning inför nyproduktion på kommersiell tomt
  • Betongborrning för att skapa utrymme för nya rör och kablar
  • Asbestsanering och borttagning av eternitplattor på gammalt hyreshus

Välj en miljö- och säkerhetscertifierad rivfirma

Våra hantverkare utför alla tänkbara sanerings- och rivarbeten för allt från villaägare till byggare i fastighetsbranschen. Arbetena inkluderar uppgifter som lättrivning, husrivning, PCB-sanering samt betongborrning. Vi har de nödvändiga certifieringarna och kunskapen som krävs för att kunna leverera snabbt, punktligt och enligt hantverkets alla regler.

Boka erfarna hantverkare för rivning i Huddinge

Du hittar oss på orter runt om i Stockholm. Däribland för sanering och rivning i Huddinge, Holmgård, Stuvsta, VIdja, Lissma, Flemingsberg, Glömsta, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö samt i Enskede. Oavsett område har vi kunskap och erfarenhet från att arbeta i det, vilket underlättar när vi utför våra tjänster.

Samarbeta med ett bolag som tänker på helheten

På vår rivningsfirma arbetar vi med de senaste maskinerna. Det här bidrar till att vi kan hålla våra högt uppsatta miljö- och klimatmål. Det gynnar även vårt säkerhetstänk eftersom nya kvalitetsmaskiner i regel är säkrare än gamla. Vi tänker på helheten genom att även se till att vi skapar en så bra arbets- och vistelsemiljö som möjligt. Dammfri rivning? Javisst!

Kontakta oss för fri offert med eventuellt ROT

Vare sig du är privatperson, bostadsrättsförening eller snickeriföretag är du varmt välkommen att kontakta oss för en fri offert. Privatpersoner kan eventuellt ha rätt till rotavdrag. Hör av dig så räknar vi på det!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?