Rivning i Solna, Stockholm

Våra hantverkare inom rivning och sanering har jobbat länge med snabba, säkra och miljövänliga lätt- och tungrivningar. Vare sig du behöver en lättrivning i form av att riva en gipsvägg eller en husrivning som inkluderar en asbestsanering är vi villiga att bidra med vår kunskap i Solna.

Tung- & Lättrivning

Låt oss ta fram en gemensam en plan inför ditt nästa rivnings- eller saneringsprojekt i Stockholm.

Bilning av Betonggolv

Om du letar efter ett erfaret och kunnigt rivningsbolag i Solna har du kommit rätt.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Solna, Stockholm

Våra rivare arbetar i Östermalm, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga m.fl.

Välj ett rivningsföretag som kommer i tid

Ett rivföretag som har ett trevligt bemötande och som kommer i tid. Detta är bara ett par av de positiva omdömen vi brukar få från våra nöjda kunder i Stockholm. Något annat som brukar uppskattas är hur vi alltid sätter säkerheten först. Rivning av bärande vägg som håltagning i betong, vi arbetar på ett dammfritt sätt som skonar både människa och miljö.

Kontakta oss för en fri offert på rivningsarbete

Privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar är exempel på den sorts kunder vi arbetar direkt mot. Eftersom vi är måna om att leverera förstklassiga riv- och saneringstjänster börjar vi på vårt noggranna vis med att ta en titt på byggnaden eller fastigheten. Kontakta oss för en första koll och fri offert!

Boka tjänster inom rivning och sanering

Listan över de tjänster vi utför inom sanering och rivning i Solna kan göras lång – här har du exempel:

  • Lättrivning
  • Tungrivning
  • Husrivning
  • PCB-sanering
  • Betongborrning
  • Håltagning

Anlita våra byggare för rivning i Solna

Tack vare ett stort kontaktnät av byggare och hantverkare kan vi ta fram skräddarsydda lösningar för alla tänkbara fastighetsprojekt runt om i Stockholm. Anlita oss i Solna, Huvudsta, Gamla Råsunda, Vasastan, Hagastan, Östermalm, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd samt i Djursholm.

Anlita en saneringsfirma som tänker på miljön

När man river och sanerar kan man stöta på en del miljöfarliga material. Sådana material tar vi med stor noggrannhet och säkerhet hand om så att de hamnar rätt. Det här gör vi under bland annat dammfri och selektiv rivning. Vi kan också ersätta skadliga material med miljövänliga varianter under exempelvis en PCB-sanering. Få bland annat giftfria fogar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?