Rivning i Skarpnäck & Bagarmossen, Stockholm

För en lyckad rivning i Skarpnäck, Bagarmossen eller på en annan ort i Stockholm bör du välja en riv- och saneringsfirma som har ett trevligt bemötande och som sätter säkerheten först. Under sanerings- och rivjobb kommer man i kontakt med en del miljöfarliga material. Tack vare lång erfarenhet och stor kunnighet tar vi snabbt hand om sådana ämnen.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Skarpnäck, Bagarmossen & Stockholm

Våra rivare arbetar i Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen m.fl.

Få noggrann rivning i Skarpnäck och Bagarmossen

Skarpnäck och Bagarmossen är bara ett par av de Stockholmsområden vi arbetar snabbt, punktligt och noggrant i. Du hittar oss även i Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg, Älvsjö, Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik är andra orter vi är verksamma på.

Låt oss ersätta farliga material med miljövänliga

Rivning och sanering går hand i hand. När du exempelvis river en gipsvägg får du plötsligt material som måste förvaras och slängas på rätt sätt. Kanske för väggrivningen med sig giftigt PCB i form av fogar. Då görs en PCB-sanering. Fantastiskt nog kan den här sortens rivarbete utmynna i nya giftfria fogar. Jajamensan, vi byter gärna ut dåliga material mot bättre!

Anlita en totalentreprenör inom riv och sanering

Vi brukar beskriva oss som en totalentreprenör inom riv. I egenskap av totalentreprenad inom fastighets- och byggbranschen kan vi tillhandahålla många olika sorters tjänster:

  • Betongborrning i grunder och/eller håltagning i väggar
  • Lättrivning, tungrivning eller selektiv rivning i byggnader
  • Asbest- och/eller PCB-sanering av både fastigheter och tomter

Kombinera snabbhet med punktlighet vid rivarbete

Vi har för vana att komma i tid, en deadline är en deadline och är viktig för oss att hålla. På vårt företag arbetar vi snabbt och smidigt utan att för den sakens skull göra avkall på miljö och säkerhet. Nej, miljö- och säkerhetsregler är något vi tar på största allvar.

Kontakta vår kunniga riv- och saneringsfirma

Vare sig du vill ha en selektiv rivning, rivning av gipsvägg eller rivning av bärande vägg kan du förvänta dig en säker, miljövänlig och dammfri rivning. Villaägare, snickarfirma eller bostadsrättsförening? Varmt välkommen att kontakta vårt kunniga sanerings- och rivbolag!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?