Rivning i Nacka & Saltsjöbaden, Stockholm

En rivning i Nacka och Saltsjö-Boo kan innebära mer eller mindre stora projekt. Det kan innebära former av sanering såsom PCB-sanering, lättrivning av gipsvägg eller håltagning för öppning i betongvägg. Oavsett vilken form av riv- eller saneringsjobb du behöver hjälp med finns vi i en rad olika områden i Stockholm.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Nacka & Stockholm

Våra rivare arbetar i Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp m.fl.

Anlita ett rivbolag som satsar på kvalitetstjänster

På vår rivningsfirma anstränger vi oss för att kunna ge dig som kund så kvalitativa tjänster som möjligt. Här har du exempel på vad vi gör:

  • Lättrivning
  • Tungrivning
  • Husrivning
  • Asbestsanering
  • PCB-sanering
  • Håltagning
  • Betongborrning
  • Selektiv rivning
  • Riva gipsvägg
  • Riva bärande vägg

Samarbeta med ett företag som kommer i tid

Vi hjälper privatkunder, byggföretag, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare med att riva och sanera. Saker våra kunder brukar säga om oss är att vi alltid har ett så trevligt bemötande och att de uppskattar att vi alltid kommer i tid. Vår långa erfarenhet och stora kunskap brukar också rosas.

Välj hantverkare som arbetar säkert och miljövänligt

Något vi själva är stolta över är hur vi sätter miljön och säkerheten först. Våra hantverkare är behöriga och som företag innehar vi alla viktiga miljö- och säkerhetscertifieringar. När vi river och sanerar ser vi till att arbeta dammfritt och att med största noggrannhet ta hand om miljöfarliga ämnen på ett sätt som skonar såväl människa som miljö.

Boka oss för rivning i Nacka och Saltsjöö-Boo

Du hittar oss på Stockholmsorter som Skarpnäck, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö samt Jarlaberg.

Kontakta oss så hjälper vi dig riva och sanera

Privatpersoner kan ha rätt att få rotavdrag på våra tjänster inom rivning och sanering. När du hör av dig till oss kan du be oss räkna på vad ett uppdrag med ROT kostar. Vare sig du vill ha hjälp med en fristående villa eller ett större hyreshus har vi resurserna som krävs. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?