Rivning i Hässelby & Vällingby, Stockholm

En rivning kan innebära att man river en enstaka gipsvägg eller ett helt hus. Det kan också betyda lätt- eller tungrivning i form av sanering av byggmaterial, giftiga som ofarliga sådana. Oavsett hur omfattande rivarbete du vill få hjälp med finns vårt kunniga och trevliga rivbolag för sanering och rivning i Hässelby och Vällingby med omnejd.

Tung- & Lättrivning

Låt oss ta fram en gemensam en plan inför ditt nästa rivnings- eller saneringsprojekt i Hässelby & Vällingby.

Bilning av Betonggolv

Om du letar efter ett erfaret och kunnigt rivningsbolag i Stockholm har du kommit rätt.

Håltagning & Bärande Vägg

Rivning av bärande vägg som håltagning i betong, vi arbetar på ett dammfritt sätt som skonar både människa och miljö.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Hässelby & Vällingby, Stockholm

Våra rivare arbetar i Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden m.fl.

Anlita ett rivföretag som arbetar på ett säkert sätt

Som privatperson kan du dra nytta av fördelen att få rotavdrag på arbetena våra hantverkare utför. Genom att anlita oss kan du förskona dig från dammiga och giftiga miljöer. Tack vare vår långa erfarenhet och stora kunnighet vet vi hur man arbetar på ett sätt som är säkert för människa och miljö. Vi utför bland annat dammfria rivningar för en sundare vistelsemiljö.

Låt oss hjälpa dig med rivning och sanering

Nedanför följer exempel på rivnings- och saneringstjänster du kan anlita oss för:

  • Husrivning av både privatägda småhus och kommersiella fastigheter
  • PCB-sanering och ersättning av gamla giftiga fogar med nya giftfria fogar
  • Betongborrning och håltagning i bärande väggar i bostadsrättslägenheter

Jobba med en omtyckt rivfirma i Stockholm

Våra nöjda privat- och företagskunder finns i hela Stockholm. Vi praktiserar vårt hantverk på orter som Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Järfälla, Sollentuna samt Kista.

Få ett trevligt bemötande av erfarna hantverkare

Nu kanske du undrar vad det är som gör våra kunder så nöjda. Det är en mix av ett trevligt bemötande, lång erfarenhet och en stor kunnighet. Säkerhet och punktlighet är vi också måna om när vi gör lättrivning, tungrivning, husrivning, rivning av bärande vägg, rivning av gipsvägg eller selektiv rivning.

Kontakta oss för rivning i Hässelby och Vällingby

Vi älskar nya utmaningar så om du har ett projekt på gång inom bygg- och fastighetsbranschen är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår rivningsfirma har erfarenhet av att riva och sanera i privatägda byggnader liksom i större kommersiella fastigheter. Låt oss helt enkelt ta fram en skräddarsydd lösning tillsammans!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?