Rivning i Haninge & Vendelsö, Stockholm

Behöver du göra en rivning i Haninge, Vendelsö eller i ett annat område i Stockholm? Då har du kommit till rätt företag. Vi är nämligen en riv- och saneringsfirma som har lång erfarenhet av att utföra lättrivning, tungrivning, husrivning, asbestsanering, PCB-sanering samt selektiv rivning på ett säkert och miljövänligt sätt.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Haninge, Vendelsö & Stockholm

Våra rivare arbetar i Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden m.fl.

Välj ett rivföretag som prioriterar säkerhet

Det finns flera skäl till att så många bokar vår firma för rivning och sanering, och då menar vi förutom att vi är behöriga experter på riv- och saneringsjobb:

 • Du får ett trevligt bemötande av hantverkare som kommer i tid
 • Du samarbetar med rivare och sanerare som sätter säkerheten först
 • Du jobbar tillsammans med ett rivföretag som värnar miljövänlighet

Kontakta oss för en första noggrann undersökning

Om du vill få hjälp med olika former av rivningar, saneringar och betongborrningar i trakter som Haninge och Vendelsö börjar du med att kontakta oss. I ett första skede undersöker vi fastigheten eller tomten noggrant och lämnar en fri offert.

Anlita oss för rivning och sanering

Villaägare, byggföretag och BRF:er är exempel på våra nöjda kunder i Stockholmsområdet. De anlitar oss bland annat för följande uppdrag:

 • Lättrivning
 • Tungrivning
 • Husrivning
 • Asbestsanering
 • PCB-sanering
 • Håltagning
 • Betongborrning
 • Selektiv rivning
 • Rivning av gipsvägg
 • Rivning av bärande vägg

Låt oss ge dig en giftfri omgivning

Vid rivningar och saneringar är det viktigt att miljö- och säkerhetsföreskrifter följs. När du anlitar oss får du hjälp av certifierade hantverkare som tränas och utbildas för att leverera noggranna tjänster med fokus på en sund miljö. Tack vare ett omsorgsfullt planerande och ett precist utförande får du en dammfri rivning och en giftfri omgivning.

Boka rivning i Haninge och Vendelsö

Du hittar oss på orter som Haninge, Vendelsö, Västerhaninge, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede och Nacka. På dessa platser har vi varit med vid renoveringar av små som stora projekt inom bygg- och fastighetsbranschen. Eftersom vi förenar snabbhet med noggrannhet väljer många byggare att arbeta med oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?