Rivningsföretag i Roslagen

Välkommen till en professionell rivningsfirma i Roslagen.

Lätt- & Tungrivning

Våra skickliga medarbetare har kompetens att genomföra allt från fastighetsrivningar till inomhusrivningar och mycket mer,

Sanering & Städning

vi utför inte bara rivningar utan kan även ta oss an alla typer av saneringar enligt de säkerhetsföreskrifter som finns.

Håltagning & Avväxling

Vi är på bärande väggar. Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt kostnadsförslag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Erfaren Rivningsfirma i Roslagen

Varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi är redo att skicka ut en kostnadsfri offert.

Vi är en modern och skicklig rivare

Om du väljer att anlita oss kan du räkna med ett fackmannamässigt arbete som är utfört enligt konstens alla regler. Vi värdesätter verkligen klimatet och att kunna bidra till en bättre värld. Därför erbjuder vi endast dammfria rivningar där vi använder oss av miljövänligt material. Vi tar oss an alla utmaningar med samma entusiasm.

Du hittar oss i Roslagen

Vi är din kompetenta firma när det kommer till rivning och vi arbetar inom ett stort område i Roslagen, Stockholm & Uppland. Det inkluderar bland annat Norrtälje, Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk.

En firma du kan lita på i alla lägen

Vi i vårt företag är väl medvetna om vilka krav som ställs på en rivning eller sanering. Det krävs att stort fokus riktas mot säkerheten. Därför kan vi som firma erbjuda dig en totalentreprenad där vi tar hand om hela projektet. Vi kan även erbjuda:

  • Bilning av golv
  • Husrivning
  • Lättrivning

Alla våra rivningar har högsta kvalitetstänk

Våra medarbetare är vana att riva alla typer av material som gips, bärande väggar och selektiva rivningar. Vi tar även hänsyn till miljön i närheten och ser till att all verksamhet kan fortgå utan att störas så lite som möjligt.

Få ett första prisförslag idag

Låter det som ett intressant förslag? Vi kan komma ut på en första konsultation och även skicka dig en offert. Då kan du också ställa alla dina frågor i lugn och ro.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?