Rivningsföretag i Uppland

Vill du få hjälp av en trygg och välrenommerad rivningsfirma som har koll på alla säkerhetsföreskrifter? Vi är en respekterad och erfaren firma som följer alla de senaste uppdateringarna i branschen.

Lätt- & Tungrivning

Det ska vara enkelt för dig som kund att välja oss oavsett var du än befinner dig i Uppland.

Bilning av Betonggolv

Vi har lång erfarenhet av rivningsarbeten i alla storlekar b.l.a. bilning av golv.

Håltagning & Avväxling

Under åren som aktiva har vi genomfört öppningar i bärande väggar för alla sorters kunder från privatpersoner till företag & BRF:er.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Uppland

Om du vill veta mer om detta eller om du vill ha en kostnadsfri offert ska du inte tveka att höra av dig.

Vi finns i ett stort område runtomkring i Uppland

Vi gör allt för att finnas till för våra kunder. Därför är vi verksamma inom ett stort område i Uppland som inkluderar Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby och Skutskär.

Stor expertis inom rivning

Du kan alltid kontakta oss om du vill höra mer om några av våra enstaka tjänster eller arbetskapacitet. Vi har inte bara en klimattanke bakom allt vi gör, vi erbjuder också ett rikt utbud av tjänster som inkluderar:

  • Sanering
  • Riva en bärande vägg
  • Håltagning och betongborrning
  • Husrivning

Flera anledningar till att välja oss

Det finns flera anledningar till att vi är bland de bästa i branschen. Framförallt så tar vi samtliga av våra uppdrag på största allvar och ger varje kund en skräddarsydd upplevelse. Alla rivningar är unika och det är något vi tar hänsyn till. Vi lägger dessutom enormt stort fokus vid säkerheten vilket är lika viktigt för de anställda och för de förbipasserande.

Vi riktar oss till flera olika målgrupper

Under åren som aktiva har vi genomfört arbeten för alla sorters kunder från privatpersoner till företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar även med ett antal olika fastighetsägare och ser gärna långvariga samarbeten. Vi hjälper dig gärna med allt som behövs.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?