Rivning i Norrtälje, Stockholm

Som rivföretag kan vi utföra alla sorters rivningar – lättrivning, tungrivning, husrivning och rivning av enskilda väggar. Oavsett om du anlitar oss för ett mindre eller större arbete tar vi uppdraget på stort allvar och strävar efter att alltid leverera ett resultat av högsta kvalitet.

Lätt- & Tungrivning

Är det hög tid att ta tag i saneringen av dina fastigheter eller behöver du riva en byggnad?

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Norrtälje, Roslagen & Stockholm

Våra rivare arbetar i Finsta, Blidö, Brottby, Lövsta eller Närtuna!

Rivning & sanering när du behöver det!

Rivningsföretag som arbetar snabbt med miljövänliga metoder. Vår saneringsfirma erbjuder både PCB-sanering och sanering av asbest.

  • Säkert – erfarna rivare som jobbar professionellt
  • För alla sorters kunder – privatpersoner, företag, BRF, fastighetsägare
  • Trevligt bemötande – och snabbt och noggrant utfört arbete

Vi river där du behöver oss

Kundens behov står alltid i centrum för oss, och därför är det självklart att vi kan komma ut till dig om du till exempel behöver hjälp i Knivsta, Finsta, Blidö, Brottby, Lövsta eller Närtuna. Du kan anlita oss för rivning eller sanering i hela området kring Norrtälje, även Åkersberga, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge eller Hallstavik.

Du kan använda dig av ROT-avdrag

Våra certifierade hantverkare kommer alltid i tid och rivfirman håller hög klass på arbetet. Samtidigt försöker vi hålla nere kostnaderna så att det ska bli förmånligt för dig att välja just vår rivningsfirma. För privatpersoner kan priset bli extra bra eftersom det är möjligt att använda ROT-avdraget!

Inte bara rivning

Vi är ett rivningsbolag som utför lättrivning, som rivning av bärande vägg och rivning av gipsvägg. I den mån det går utför vi rivningsarbetet med selektiv rivning, så att material kan återvinnas och återanvändas. Vi gör faktiskt en hel del annat också, förutom att vi är specialister på riv. Du kan vända dig till oss om du behöver håltagning, som betongborrning. Vi fungerar också som ett saneringsföretag som kan göra dina fastigheter fria från skadliga ämnen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?