Rivning i Johanneshov & Hammarbyhöjden, Stockholm

När du anlitar oss för rivning i Johanneshov och Hammarbyhöjden kan du känna dig trygg med att vi arbetar på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi innehar inte bara de nödvändiga miljö- och säkerhetscertifieringarna, vi har nämligen tack vare lång erfarenhet hittat sätt att göra dammfri rivning för en bättre arbetsmiljö.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Johanneshov & Stockholm

Våra rivare arbetar i Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Dalen, Kärrtorp m.fl.

Välj en trevlig riv- och saneringsfirmas tjänster

Vi tror på att arbeta i samförstånd med våra kunder. Därför har vi ett rykte om oss att ha ett trevligt bemötande när vi planerar, river och sanerar. Nedanför följer exempel på vilka riv- och saneringsprojekt vi utför:

  • Lättare rivning i form av rivning av gipsvägg eller rivning av bärande vägg
  • Betongborrning och håltagning för att kunna installera allt från fönster till ledningar
  • Sanering av PCB i gamla fogar och byggmaterial och byte till miljövänliga material

Arbeta med noggranna och kunniga rivare

Såväl privatpersoner som byggföretag vänder sig till oss för att få hjälp med allt från lättrivning till husrivning. Saneringar i form av PCB- och asbestsanering är också något vi gör till vardags. Så även betongborrning och håltagning vid renoveringsprojekt. Oavsett projekttyp brukar omdömena om oss vara positiva. Vi är noggranna, punktliga och kunniga.

Anlita oss för rivning i Johanneshov och Hammarbyhöjden

Johanneshov och Hammarbyhöjden är bara ett par exempel på de orter där vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med rivningar och saneringar. Vi arbetar i hela Stockholm och finns därmed även i Hammarbyhamnen, Björkhagen, Blåsut, Enskede, Årsta, Dalen, Kärrtorp, Nacka samt i Källtorp.

Låt våra sanerare ta hand om skadliga ämnen

En del av vårt miljövänliga arbete går ut på att göra selektiv rivning. Den här rivningssorten fokuserar på särskilda delar i en byggnad eller på en tomt. Under processen tar vi hand om material som kan vara skadliga för människa och miljö.

Kontakta oss för en skräddarsydd offert

Vill du ha vårt riv- och saneringsföretags hjälp? Du är varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Vi tar gärna en titt på fastigheten och återkommer därefter med en skräddarsydd offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?