Rivning på Värmdö, Stockholm

Är det dags att ge barnen egna rum? Ibland behöver du riva ett par väggar för att kunna få en fungerande planlösning – eller riva uthuset så att tonåringen kan få ett attefallshus att flytta in i. Vi erbjuder alla sorters rivning!

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning på Värmdö? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Rivningsfirma på Värmdö & Stockholm?

Våra rivare arbetar i Gustavsberg, Eknäs, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Björknäs m.fl.

Rivningar och saneringar där du behöver det!

Våra erfarna rivare och byggare jobbar inte bara inne i Värmdö, utan vi kommer gärna ut till Gustavsberg, Eknäs, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Björknäs, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare och Älta. Vi tar också uppdrag i områden som Nacka, Saltsjöbaden, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Henriksdal, Ingarö och Stavsnäs.

Alltid gratis kostnadsförslag

Du kan anlita oss som privatperson, företag, fastighetsägare eller BRF. Vi kan utföra arbeten för byggbranschen eller fastighetsbranschen. När du funderar på att anlita vår rivfirma är det bara att kontakta oss så får du en offert helt utan kostnad!

Vill du riva en bärande vägg?

Vi är en rivningsfirma som har ett brett utbud av rivningstjänster, och du kan vända dig till oss om du vill få lättrivning utförd. Det kan vara att riva en vägg, till exempel rivning av en gipsvägg. Vi kan också stå för tungrivning, där vårt rivningsbolag då använder maskiner för att ta ner ett hus eller utföra ett större arbete.

Vi utgår från dina behov

Rivningsarbetet sker alltid i samråd med dig och utifrån dina önskemål. Under arbetets gång får du uppdateringar och vi gör vad vi kan för att störa så lite som möjligt. Därför har vårt rivföretag valt att använda sig av dammfri rivning.

Saneringsfirma som kan ta hand om din asbest

Från vår rivningsfirma kommer bara certifierade hantverkare – och de kommer i tid och jobbar snabbt.

  • Miljövänligt – bland annat genom selektiv rivning
  • Säkerheten först – alltid professionellt och säkert utförande
  • Arbete av hög kvalitet – noggrannhet och fokus på dig som kund

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?