Rivning på Tyresö, Stockholm

Behöver du ett rivningsföretag som går att lita på? Vi har lång erfarenhet och stort fokus på miljön. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och du kan alltid räkna med att vi kommer i tid, arbetar snabbt och att du får ett gott bemötande.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma på Tyresö, Stockholm!

Våra rivare arbetar i Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket m.fl.

Professionella rivare från Tyresö

De hantverkare som kommer från vårt rivningsbolag har lång erfarenhet av att arbeta med riv. De arbetar med ett medvetet säkerhetstänk och kan för det mesta upptäcka risker och problem innan något händer. Att anlita en erfaren rivfirma gör att du kan få en dammfri rivning som utgår från dina önskemål och behov.

Skapa en giftfri inomhusmiljö

Som många inom byggbranschen och fastighetsbranschen förstått kan asbest och andra ämnen ställa till det för människor och djur. Vi är inte bara en rivfirma utan också ett saneringsföretag, och kan hjälpa dig att göra fastigheterna fria från asbest, PCB och andra ämnen som kan vara skadliga.

ROT-avdrag till privatpersoner

Vårt rivföretag erbjuder rivningsarbete av hög kvalitet. Vi utför större och mindre arbeten och kan stå för lättrivning, tungrivning, sanering, håltagning, betongborrning och en hel del annat. Vi håller priserna låga och för privatpersoner är det dessutom möjligt att använda ROT-avdrag. Vill du ha ett gratis kostnadsförslag är det bara att höra av dig!

Vänd dig till oss för rivningar i hela Tyresöområdet

Vår rivningsfirma och saneringsfirma har kunniga hantverkare som kan hjälpa dig var i området du än finns. Vi tar uppdrag i till exempel Nacka, Tyresö, Nyfors, Trollbäcken, Hanviken, Bollmora, Strand, Trinntorp, Tegelbruket, Ällmora, Brevikk, Dyvik, Dyviksudd, Raksta och Vissvass.

Privatperson som letar efter noggrant rivbolag?

Du kan alltid anlita oss! Vi utför även uppdrag för företag, BRF och andra fastighetsägare.

  • Sanering – asbest- och PCB-sanering
  • Rivning – bärande vägg, gipsvägg, selektiv rivning av hus
  • Säkerhet – med behöriga och certifierade hantverkare

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?