Rivning i Södertälje, Stockholm

När du vill riva en fastighet eller bara bli av med en vägg kan du höra av dig till oss. Vi erbjuder rivning av alla slag, och utgår alltid från dina behov och önskemål. Våra rivare är behöriga, certifierade och har lång erfarenhet – dessutom är de trevliga!

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning i Stockholm? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Södertälje & Stockholm

Våra rivare arbetar i Flemingsberg, Rönninge, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo eller Viksberg

Den rivning du behöver

Vi är en rivfirma som kan stå för alla tänkbara rivarbeten. Våra hantverkare kan utföra dammfri lättrivning. Du kan också höra av dig till vårt rivningsföretag om det rör sig om riv av mer omfattande slag. Vi erbjuder tungrivning och kan hjälpa dig att snabbt bli av med en byggnad.

Känn dig trygg med oss

Säkerhet spelar stor roll för oss, både för vår egen skull och för att du som kund ska kunna känna dig lugn med det arbete vi utför. Rivningsbolaget har erfarna medarbetare som är vana vid att sätta säkerheten i centrum. De vet vad som kan gå fel – och hur det kan förebyggas!

Våra rivningstjänster

  • Husrivning, rivning av gipsvägg, rivning av bärande vägg
  • Selektiv rivning för miljöns skull
  • Även sanering av PCB och asbest, håltagning och betongborrning

Rivningsfirma för alla sorters kunder

Du kan vända dig till oss som privatperson, BRF, fastighetsägare eller företag

Hör av dig så får du en offert helt gratis

Letar du efter ett saneringsföretag eller ett rivbolag som noggrant utför arbete av hög kvalitet? Då kan du kontakta oss! Beskriv den rivning eller sanering du vill att vi ska utföra så hör vi av oss med ett kostnadsförslag!

Behöver du sanering i Sörmland eller Stockholm?

Du vet väl att vi inte bara jobbar inne i Södertälje, utan faktiskt i hela området? Vi kan utföra rivningsarbeten och saneringar hos dig i Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo eller Viksberg, och står gärna för arbetet i Gnesta, Rosenlund, Enhörna, Hölö, Oaxen, Salem, Huddinge, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge eller Norsborg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?