Rivning på Lidingö, Stockholm

Har du en fastighet som du vill bli av med, eller är det bara en vägg som behöver rivas? Vi kan ta bort gipsväggar, bärande väggar och utföra selektiv husrivning där material kan tas om hand och återanvändas. Dessutom erbjuder vi håltagning, sanering och andra tjänster.

Lätt- & Tungrivning

Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten på Lidingö.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma från Lidingö, Stockholm

Våra rivare arbetar i Holmgård, Stuvsta, VIdja, Lissma, Flemingsberg, Glömsta m.fl.

För alla sorters kunder – i hela Lidingöområdet!

Vi utför lika gärna sanering och rivningsarbeten i Lidingö, Gåshaga, Herserud, Hersby, Brevik, eller Bosön som i Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg, Skärsätra, Torsvik eller Näset. Du är välkommen att höra av dig som privatperson, företag, fastighetsägare eller BRF. Vi tar uppdrag i hela området och kommer gärna till Killinge, Rudboda, Gångsätra, Storholmen, Sticklinge, Mosstorp, Högberga, Kyrkviken, Mölna, Ekholmsnäs, Danderyd, Askrike eller Gåshaga.

  • Betongborrning och annan håltagning
  • Rivning, både lättrivning och tungrivning
  • Sanering med stort miljötänk

Behöver du riva en bärande vägg? Inga problem!

Våra hantverkare är behöriga och utför arbetet snabbt och effektivt.

Vi hjälper dig med saneringen

Vi är i första hand en rivningsfirma som sysslar med riv av olika slag, men du kan också anlita oss som saneringsfirma. Det är till exempel möjligt för aktörer inom byggbranschen och fastighetsbranschen att vända sig till oss. Det kan vara när det behövs ett saneringsföretag för att bli av med asbest eller få en PCB-sanering utförd.

Rivare med öga för säkerhet

Vårt rivningsföretag sätter alltid säkerheten i första rummet. Arbetet ska vara säkert både för de som arbetar och för dig som vistas i närheten av arbetsplatsen. Rivbolaget kan utföra lättrivning, tyngre rivning, håltagning och stå för andra typer av rivningsuppdrag.

Hur mycket kommer det egentligen kosta?

Vi är en rivfirma som använder oss av rivare, byggare och andra hantverkare som är erfarna, certifierade och utför ett riktigt bra arbete. Oroar du dig för vad det kommer att kosta? Vänd dig till oss så får du en offert helt gratis!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?