Rivning på Ekerö, Stockholm

Letar du efter en seriös rivningsfirma med ett stort säkerhetstänk, en snabb process och hög kvalitet på arbetet? Vi kan stå för allt från att riva bärande väggar till att riva hela hus, och erbjuder även sanering.

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning på Ekerö & i Stockholms Skärgård? Vi har specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Ska ni riva en källare eller golv? Låt oss hjälpa er med bilning & bortforsling av material.

Håltagning & Avväxling

Vi är experter på håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma på Ekerö & i Stockholms Skärgård

Våra rivare arbetar i Drottningsholm, Stenhamra, Lovön, Färingsö, Adelsö, Hilleshög, Skå, Sånga eller Munsö

Rivningsföretag som alltid utgår från dina behov

Dina önskemål står i centrum och vi uppdaterar dig under arbetets gång.

  • Rivning – lättrivning och tungrivning
  • Sanering – PCB och asbest
  • Håltagning – till exempel betongborrning

Vilken sorts rivningsarbete behöver du?

Vi är ett rivbolag som erbjuder rivning av alla slag. Vill du få lättrivning utförd, som rivning av bärande vägg eller rivning av gipsvägg? Det kan vara ett smart sätt att ändra planlösningen i ditt hem och få en bostad som fungerar bättre – och våra rivare hjälper gärna till. Genom att vi använder oss av dammfri och selektiv rivning får du ett miljövänligt alternativ som orsakar så lite störning som möjligt.

När giftiga ämnen ställer till problem

Förutom att vi är en rivningsfirma fungerar vi som saneringsföretag och kan stå för sanering av till exempel asbest eller PCB. Genom att få bort ämnena från fastigheten kan du skapa en bättre inomhusmiljö.

Du vet väl att du kan få ROT-avdrag?

När du anlitar oss som saneringsfirma eller rivföretag har du alltid möjlighet att använda dig av ROT-avdraget. Detta gäller om du anlitar oss som privatperson. På det sättet kan du få arbetet utfört av behöriga och certifierade hantverkare utan att det blir särskilt dyrt. Hör av dig till oss så får du ett kostnadsförslag!

Miljövänlig rivfirma som kommer till dig

Vi tar uppdrag från alla sorters kunder, så du kan vända dig till oss som privatperson, fastighetsägare, BRF eller företag. Vi jobbar i hela området kring Ekerö, så det är inga problem om du behöver rivning i till exempel Bromma, Stenhamra, Lovön, Färingsö, Adelsö, Hilleshög, Skå, Sånga eller Munsö.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?