Rivningsföretag i Västra Götaland

Behöver du hjälp av kunniga och trevliga hantverkare från Västra Götaland med ett brett kontaktnät har du kommit helt rätt.

Lätt- & Tungrivning

Vi är inte bara ett rivningsföretag med kostnadseffektiva tjänster och modern utrustning, vi är även kundfokuserade och klimarsmarta.

Sanering & Byggstädning

Med oss får du en respekterad rivningspartner med stor erfarenhet av alla typer av projekt.

Håltagning & Bärande Vägg

Du är lika välkommen att kontakta oss som privatperson eller fastighetsägare med flera lokaler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Västra Götaland

Om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder eller att vi skickar en gratis offert är du välkommen att kontakta oss.

Du hittar oss i Västra Götaland

Vi är en lokal firma som har utfört uppdrag på orter som Göteborg, Herrljunga, Svenljunga och Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

Vi engagerar oss fullt ut i alla våra kunder

Vårt engagemang handlar inte bara om att riva en vägg utan att även bygga en god och långsiktig relation till samtliga av våra kunder. Det inkluderar allt från att garantera en låg bullernivå till att komma i tid och hålla sig till tidsplanen. Vi arbetar även snabbt men noggrant i alla lägen.

En totalentreprenör gällande rivning

Vårt företag är en totalentreprenör inom rivning och sanering. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda dig en totalrenovering av fackmannamässig kvalitet. Vi specialiserar oss på rivning och sanering av ämnen som PCB och asbest. Det säkerställer att byggnaden ska ha ett gott inomhusklimat.

En flexibel firma som anpassar sig efter kunden

Vi är väldigt flexibla och försöker anpassa oss efter varje kunds önskemål. Du kan alltid räkna med att vi har en nära dialog från start till avslut av projektet. Missa inte att kontakta oss för en första offert.

Andra relaterade tjänster som vi har möjlighet att utföra

  • Vi kan utföra lättare rivning i alla typer av lokaler
  • En större rivning av en bärande vägg i olika fastigheter
  • En komplett husrivning med allt vad det innebär
  • Bilning av olika typer av golv

 

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?