Rivningsföretag i Västmanland

Vårt rivningsföretag kan genomföra kostnadseffektiva och effektiva rivningar över hela Västmanlands Län. Noggrannhet och punktlighet är två av våra ledord och något som genomsyrar hela företaget. 

Lätt- & Tungrivning

Dags att göra en rivning? Vårt riv- och saneringsföretag är specialiserat på sanerings- och rivningsarbeten.

Bilning av Betonggolv

Eftersom vi använder oss av moderna verktyg kan vi göra ett snabbt och effektivt arbete i alla lägen.

Håltagning & Bärande Vägg

Våra medarbetare är vana att riva alla typer av material som gips, bärande väggar och selektiva rivningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Västmanland

Vi är väldigt flexibla och försöker anpassa oss efter varje kunds önskemål. Kontakta oss för en första offert.

Vi kan allt från rivningar till saneringar

Vi är inte bara kunniga gällande rivningar utan kan även utföra olika typer av saneringar. Vår firma är certifierade för både asbest och PCB-saneringar. Genom att kontakta oss kan du säkerställa en god inomhusmiljö för alla som vistas i lokalen. Vi börjar alltid med att bilda oss en uppfattning över hur höga gifthalterna är i lokalen eller fastigheten.

Stort upptagningsområde i Västmanland

Vår firma har sin bas i Västmanland och vi vill alltid finnas tillgängliga för våra kunder. Därför hittar du oss på orter som Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

Din expert på miljövänliga rivningar

En stor del av vårt arbete handlar om att ersätta skadliga ämnen och säkerställa en hälsosam miljö. Miljötänket handlar om allt från återvinning av material till att välja miljövänliga medel. Vi berättar gärna mer om vår process om det är något som önskas.Det gör vi bland annat genom att utföra följande tjänster:

  • Sanering av asbest, PCB och rök med mera)
  • Riva bärande väggar
  • Alla typer av lättrivningar
  • Bilning av golv i alla lokaler

Vi river alla typer av utrymmen

Vi är vana att hantera allt från stora till små utrymmen när det gäller rivningar. Som privatperson kanske vill du ha hjälp med att riva en bärande vägg eller öppna upp i badrummet? Då kan vi snabbt komma ut och göra upp en plan. Vi kan även hjälpa er som har en bostadsrättsförening med ett större projekt utan problem.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?