Rivningsföretag i Östergötland

Söker ni en rivare i Östergötland? All vår personal är anställd av oss och vi är vana att jobba som ett team. Det garanterar också säkerheten för dig som kund och för alla som vistas i närheten av rivningen.

Lätt- & Tungrivning

Våra medarbetare arbetar så snabbt som arbetet tillåter och vi gör alltid upp en tidsplan.

Sanering & Fuktanalys

Vi är ett rivningsföretag som kan genomföra allt från fuktanalyser till enklare saneringar.

Håltagning & Avväxling

Vi utför allt inom håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Rivningsfirma i Östergötland?

Vi har lång erfarenhet av branschen och behandlar varje uppdrag som ett unikt projekt.

Din främsta rivningsfirma i Östergötland

Du kan alltid räkna med oss när det behövs. Vi finns på orter som Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. I princip hela Östergötland med andra ord.

Stort fokus på säkerheten och tryggheten

När det gäller rivning är det mycket som ska säkras och förberedas i omgivningen. Vi har alltid en eller flera arbetsledare som ser till att allt flyter på som det ska. Det är också en del i att säkerställa en god arbetsmiljö för våra anställda.

Alla våra medarbetare har ett högt kvalitetstänk

Under åren som ett aktivt företag har vi rivit gipsväggar, bärande väggar och utfört en rad andra tjänster. Det som alla dessa uppdrag haft gemensamt är det höga kvalitetstänket. Några andra tjänster som vi också kan utföra separat eller i samband med rivningen är:

  • Bilning av golv
  • Sanering av olika typer av giftämnen
  • Betongborrning och håltagning

Ring oss idag för att få veta mer

Låter det som att vårt företag kan vara en bra matchning för det du önskar? Då rekommenderar vi att du tar kontakt med oss. Vi sätter igång med planeringen direkt och svarar på alla typer av frågor. Vi håller sedan en nära kundkontakt genom hela processen för att du ska kunna känna dig trygg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?