Rivningsföretag i Örebro

Vi är ett komplett rivnings- och saneringsföretag med bas i Örebro.

Lätt- & Tungrivning

Vårt rivningsföretag tar emot alla typer av förfrågningar oavsett om det gäller företag eller privatpersoner.

Bilning av Betonggolv

Vi kan även ta uppdrag för olika bostadsrättsföreningar. En del av våra tjänster omfattar även ROT-avdraget för dig som är privatperson

Håltagning & Avväxling

Vi utför arbeten inom betongborrning, håltagning & avväxling av bärande väggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Örebro

Vi kan komma ut på en första konsultation och även skicka dig en fri offert.

Stort upptagningsområde i Örebro och Närke

Våra medarbetare kan hjälpa dig i hela Närke och städer som Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt. Med andra ord så är vi tillgängliga där våra kunder finns.

Vi kan hjälpa till med professionella fogningar

Om du anlitar oss kan vi ersätta borttagna fogar med nya giftfria varianter. Det gäller främst vid PCBs-sanering. Det spelar ingen roll vilken typ av rum det är, vi är vana att arbeta i allt från kök och badrum till större lokaler. Vi är också utbildade inom olika typer av brandisoleringar.

Vi har alltid klimatet i fokus

För oss är det viktigt att alltid tänka på miljön och vara så klimatsmarta som möjligt. Det ingår i allt från våra saneringar till våra rivningsarbeten och inkluderar:

  • Dammfria rivningar
  • Att vi använder miljövänlig utrustning
  • Att vi återvinner material när det är möjligt

Alla är välkomna med sina förfrågningar

Vårt företag kan inte bara utföra alla typer av rivningar utan även saneringar. Om man misstänker att det finns någon form av giftämnen i en fastighet är det viktigt att åtgärda det så snabbt som möjligt. Våra medarbetare är certifierade för allt från asbest och PCB, bara för att nämna några exempel. Om det är något du vill använda kan du bara meddela det till oss så sköter vi resten. Du får alltså rätt belopp på fakturan direkt och behöver inte göra något extra.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?