Rivningsföretag i Dalarna

Söker ni en rivningsfirma runtom Dalarna? I så fall har ni hittat rätt! Välkomna!

Lätt- & Tungrivning

Vi är en rivningsfirma med år av erfarenhet med kunden alltid i centrum.

Bilning av Betonggolv

Självfallet får du ett trevligt bemötande varje gång du kontaktar oss. Detta garanteras av rätt kompetens och utbildade hantverkare

Håltagning & Avväxling

Vi gör vårt allra bästa för att du ska bli nöjd och vi för en nära dialog genom hela projektet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Rivningsfirma i Dalarna

Vårt rivningsföretag tar emot alla typer av förfrågningar oavsett om det gäller företag eller privatpersoner.

En stor kundbas med återkommande och nöjda kunder

Vår firma kan inte bara garantera driftiga och kunniga hantverkare utan även har en stor kundbas med nöjda kunder. Det betyder att vårt arbete är väldokumenterat med goda referenser. Vi har skapat en bra arbetsmiljö där vi utövar minsta möjliga påverkan på omgivningen.

Högkvalitativa rivningar i Dalarna

En annan fördel med vår byggfirma är att vi kan åta oss uppdrag i hela Dalarna. Det inkluderar orter som Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Vi arbetar även i alla typer av lokaler från butiker till privata hem.

Dammfria rivningar som är bra för hälsan

Oavsett vilken typ av rivning du beställer kan du vara säker på att vi arbetar dammfritt och enligt alla säkerhetsföreskrifter. Detta garanterar vi vid alla våra uppdrag:

  • Ett säkert och effektivt arbete
  • En säker miljö för omgivningen
  • Totalentreprenad om det är något som önskas
  • Kunniga och serviceinriktade hantverkare

Vi håller oss uppdaterade om alla säkerhetsföreskrifter

När du anlitar oss ser vi det som en självklarhet att hålla koll på alla säkerhetsföreskrifter och lagar. Skulle det ske en stor eller liten förändring har vi full koll på detta. Det ska vara enkelt för dig som kund att göra ett medvetet val där du känner dig trygg.

Fler anledningar till att använda vår rivningsfirma

Om du behöver fler anledningar att välja oss kan vi meddela att vi tar varje uppdrag på högsta allvar.  Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Hyra Byggställning vid Rivning

Behöver ni hyra en byggställning vid en ombyggnation? Läs mer om hur vår partner monterar alla typer av ställningar i Dalarna här. Uthyrning av bl.a.

  • Fasadställning
  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Modulställning
  • Systemställning

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?