Rivningsföretag i Småland

Vi är ett rivningsföretag i Småland som gör det lilla extra för våra kunder. Välkomna!

Lätt- & Tungrivning

Du får en pålitlig partner som kan utföra allt inom rivning och sanering.

Bilning av Betonggolv & Borrning

Vi har omfattande erfarenhet och många nöjda kunder att falla tillbaka på.

Håltagning & Avväxling

Våra medarbetare brinner för sitt yrke och sätter alltid säkerheten i fokus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Söker ni en Rivningsfirma i Småland?

Om du vill veta mer om de tjänster vi erbjuder eller att vi skickar en gratis offert är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra kunder är alltid det viktigaste för oss

För vår rivningsfirma är det otroligt viktigt att bygga nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Oavsett storleken på projektet har du vårt fulla fokus och engagemang. Vi gör ingen skillnad på storleken på projektet utan behandlar alla lika. Målet är att vi ska vara ditt förstaval när du vill göra ett rivningsarbete.

Vi finns för dig i hela Småland

Vi är en lokal firma med fullt fokus på våra kunder och vi arbetar bland annat i Jönköping, Växjö, Kalmar, Västervik, Värnamo, Oskarshamn, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro Älmhult, Eksjö Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred och Sävsjö.

Vi kan även genomföra saneringar

Vår firma är inte bara specialister på rivningar utan även sanering. Vi kan då genomföra saneringar som:

  • Rök
  • PCB
  • Asbest

Överlag är det vårt mål att se till att du får en trevlig och hälsosam inomhusmiljö som är helt giftfri. Här följer vi också alla säkerhetsföreskrifter för att garantera trygg arbetsmiljö för våra anställda.

Har vi möjlighet att ge totalentreprenad?

Om du ska genomföra ett större projekt kan det kännas överväldigande med alla hantverkare som ska kontaktas. Därför erbjuder vi alltid totalentreprenad där vi kan samordna hela projektet. Det inkluderar även eventuella VVS-tjänster. Det underlättar för dig som kund och är något som vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

Då vi använder oss av modern utrustning kan vi garantera kostnadseffektiva rivningar i alla sammanhäng. Vi försöker även hålla nere bullernivåerna så långt det är möjligt. När du anlitar oss kan du räkna med att vi kommer i tid och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Vi arbetar snabbt men noggrant och tar hänsyn till våra kunder.

För oss spelar det ingen roll om det bara handlar om en liten vägg eller om flera väggar i en större fastighet. Du kan alltid lita på att vi utför samma högkvalitativa arbete. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi kan också hjälpa dig att skaffa alla tillstånd som krävs för att påbörja rivningen.

En annan av våra tjänster är saneringar. Vi har medarbetare som är certifierade för att göra asbestsaneringar och PCB-saneringar. Om du upptäcker gifter i ditt hus eller en annan lokal är det viktigt att det åtgärdas så snart som möjligt. Vi börjar alltid med en första koll och gör sedan upp en plan för att sanera.

Vi är väldigt flexibla och accepterar uppdrag över större delen av Stockholm. Några exempel på områden där vi arbetar är Åkersberga, Trångsund, Södertälje, Södermalm, Gamla Stan, Nacka, Mälarhöjden, Tyresö, Lidingö, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Solna. Bara hör av dig till oss så löser vi ditt problem.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa rivning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
siluette man white copy

Ibrahim Sandell
Projektledare

Telefon: 08-505 17 271
E-mail: offert@rivningsfirma.se

siluette man white copy

Vill du bli kontaktad?